Kara kurt isimli dosya virüslü müdür?

iTouclyxStrafe

Hectopat
Daha fazla  
Sabah PC de oyun oynadığımda yoktu. Kapattım açtım ondan sonra böyle bir dosya geldi masaüstüne. Kaspersky ile tarama yaptım ama bir şey bulamadı. Dosya zararlı bir dosya mıdır acaba?

Hiç bilmediğimiz bir tehdit her şey 0 kurulumla geçmez.
Çok hacker filmi izlemişsiniz. O kadar kötüyse Low Level Format ile çözebilir zaten.

Sayılı UEFI virüsü var zaten, onların çoğu da deneysel virüsler. Boot sectordan bahsediyorsanız da LLF çözer yine dediğim gibi.

Hiç bilmediğimiz bir tehdit her şey 0 kurulumla geçmez.

Alakası yok, çok ileri düzey bir malware değil bu arada. Temiz kurulum yapılırsa iş çözülür.

Diyelim ki ortada UEFI zararlısı var, o zamanda belirli programlar ile tarama yaparak üstesinden gelebiliriz.

İyi de ben bir şey indirmemiştim bu nereden geldi.
Bir Şirkete Ait Olmayan Her Dosyadan Trojan Çıkabilir.Genellikle Bunu Trojanı Sonradan Farkedersin.Varsayılan Sitenin Web Dökümanlarına Da Etki Etmiş Olabilir.Bence Bilgisayara Format Atıp Hesaplarının Şifrelerini Değiştirmen Yeterli.

Alakası yok, çok ileri düzey bir malware değil bu arada. Temiz kurulum yapılırsa iş çözülür.

Diyelim ki ortada UEFI zararlısı var, o zamanda belirli programlar ile tarama yaparak üstesinden gelebiliriz.

Dikkatli okursanız her şeydedim.

Sabah PC de oyun oynadığımda yoktu. Kapattım açtım ondan sonra böyle bir dosya geldi masaüstüne. Kaspersky ile tarama yaptım ama bir şey bulamadı. Dosya zararlı bir dosya mıdır acaba?
Ben bu konudaki hiçbir şeyi anlamadım Özel Dosyalarını kopyalayıp paylaşıma açan bir zararlı tabii bunu siz nasıl bulaştırdınız onuda anlayamadım sizin yapmanız gereken İnternettinizi kesip/Güvenli Modda RKill, KVRT , TDSS Killer , MBAM ile tarayın . Zararlılar temizlensin sonra Eğer bir sorun olursa Sfc ve Dism araçları ile sorunları onarın onarımlar fayda etmediyse geri yükleme yapın. Hesap Şifrelenizi değiştirmeyi ve 2FA'yı açmayı unutmayın.

Tamam format deneyin olmaz ise büyük bir tehdit ile karşı karşıyayız.
Büyük tehdit? Hiçbir zararlı yazılım Çözülmez değildir Çok büyük bir tehdit değil fidye yazılımlarının şifrelediği dosyalar bile Emsisoft'un araçları sayesinde çözülüyor.

Bulut desteği olursa zararlının taramaya müdahalesi olabilir.

Hayır, Anti-Virüs programlarının kendini koruma özellikleri var bu yüzden müdahale edilmesi oldukça zor.

Bulut desteği ile tarama yapılması gerek çünkü en yeni imzalar ile eşleşme olacağı için daha verimli sonuçlar elde edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…