Kara Pazartesi

Böyle bir durumda devletimin yanındayım fakat ekonomi bu seviyeye gelene kadar siyasilerin yaptıklarını unutacak değilim, sonuçta 1 gün içinde kur bu seviyeye gelmedi, göz göre göre artı.

Faizi yükseltmek zaten enflasyonu yükseltmek oluyor(dolaylı yollardan) ciddi sıkıntı anlamına geliyor, yani ha öyle ha böyle trenin duvara çarpması engellenemez.

Bu durumda yapılacak olan trenin hızını düşürmek, zaten duvara çarpacağız, ekonomide deyince akla gelen insanlar bunun ara mal diye tabir edilen ürünler ile yapılabileceğini söylüyor fakat siyasilerden bu konu hakkında açıklama gelmedi, çözümleri elleriyle nereye kadar itecekler merak ediyorum.

Ben en güçlüyüm ayağına kendi topuğuna sıkıyor, farkında değil, gözünü güç boşluğundan alamıyor.
Dostum bende devletin yanındayım. Ama bizede yazık kış geliyor. Bizim burda doğalgaz yok. Merkezi sistem için ithal kömür alınıyor. 300 dolarlık kömür oldu sana 1923 TL. Şimdi yine zıtlaşıyoruz. Yarın 7 TL'ye vursa oldu sana 2100 TL. Bize de yazık değil mi? Ben demiyorum diz çökelim. Biraz sakin olsak en azından. Ulu orta rest çekmesek arka kapılarda diplomatlarımız çalışsa ABD kudursa bile cevap vermesek. En azından biraz ortamın gerginliği azalsa fena olmaz mı?

Ülkeyi güvendiğim birisi yönetse reste karşılık rest çekilmesine destek verirdim ama biliyorum ki toplumun sadece gazı alınıp zamanı gelince serbest bırakılacak buna karşılık hiçbir şey olmamış gibi yargı serbest bıraktı işte görüyorsunuz bu yargı nasıl bağımsız değil diyerekten top muhalefete atılacaktır.

İnata inat değil mi? Neden biz de İncirlik Üssünü kapamıyoruz anlamış değilim. ABD bizi tehdit ederken kahrolsun ABD demekle mi kalacağız?

İnata inat değil mi? Neden biz de İncirlik Üssünü kapamıyoruz anlamış değilim. ABD bizi tehdit ederken kahrolsun ABD demekle mi kalacağız?
Öyle olursa, 'bu zamanda ekmek alınmaz' yaparsın nici.:LOL:

Bak, FETO soslu devlet, ABD'nin peşinden ayrılmazken, ekonmi uçuşa geçti ve biz ekonomiyi bu hale getirdik diye övünüp durdu, hükümet. Şimdi bir rest ile ekonomi çakılmaya başladı.

Keşke öyle yapsalar en azından derim ki elimizde somut bir şeyler var. Bağırıyoruz, çağırıyoruz. Ne bir şey kazanıyoruz. Gerginlikten fırlayan kur da çabası. Abi rest mi istiyorsunuz yapın işte bunu kapatın. Olsun 20 TL herkes rahatlasın. Biz de tezek yakarız artık kışa diyeceğim. Ama şehrin göbeğinde tezeği nerden bulacaz? :ROFL:
Son saniyeleriniz ne alıyorsanız alın. Yarın dolar 8 TL'ye vuracak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı