Sürprizbozan Kara Şövalye yükseliyor son kısım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce kara şövalye'yi izlemiştim, bugün de kara şövalye yükseliyor'u bitirdim, filmin son kısmında Bruce Wayne otomatik pilotu tamir etmiş, yani bomba patlamadan önce yarasadan kaçmış, zaten uşak da onu kafede otururken görüyor, kafama takılan kısım şu, kurtulduktan sonra niye geri dönmemiş ve son kısımda dedektif John blake polislikten istifa edip su olan bir yere geliyor, bu gördüğü yer neresi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batcave'e geliyor. Sahnenin hemen öncesine de Blake'e kadın, Robin adın güzelmiş diyor. Robin oluyor yani filmin sonunda.

Batcave'e geliyor. Sahnenin hemen öncesine de Blake'e kadın, Robin adın güzelmiş diyor. Robin oluyor yani filmin sonunda.
Ben Batman serisinden sadece bu iki filmi izledim, Batcave neresi oluyor ve Robin kim tam olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı