”Karabasan” diye tabir ettiğimiz olay hiç başınıza geldi mi?

Bugün karabasan olayına çok takıldım ya kesin korkudan uyuyamayacağım.
Aynısı bana da gece oldu Hocam. Hatta bir an "Acaba salonda annem ve babam ile mi uyusam?" diye düşündüm fakat ondan sonra uyudum ve bir şey olmadı. Siz dün gece uyuyabildiniz mi?

Uzun süredir başımın belasıdır kendisi, hatta en son bu sabah saat 7 gibi başıma geldi. Hızlı nefes alıp verişimi iki oda öteden annem bile duymuş ama ben burnumu falan siliyorum zannedip pek umursamamış.

Çözüm olarak ben pek bir çözüm bulamadım. Artık sadece hareket etmeye odaklanıp eninde sonunda hareket ettiriyorum bir yerimi ve sonunda zar zor uyanıyorum. Dua falan hikaye yani.

Birde gerçekten yaşamayan bilemez aşırı berbat bir şey. Resmen beyin uyanık ama vücut uyuyor, birisi dokunuverse veya yüksek sesle sesleniverse uyanacaksınız ama yok olmuyor. Bana kalırsa bunun bir cihazı falan mutlaka vardır. Olay anındaki nefes alıp verişimizden yola çıkarak bizi sesli uyandırabilecek bir cihaz falan.

Bir çok kez başıma geldi, irkilerek uyanıyorum sürekli ama farkına varınca geçiyor korkusu. Vücuduma söz geçiremiyorum bir süre sonra yavaş yavaş geri geliyor kontrolü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…