Karabasan mı gördüm?

Ahmetiweii3

Picopat
Merhaba, dün rüyamda yatağımdan kalktım, ev tamamen siyahtı ve salona gittim. Salonda kuzenim vardı kendisine konsol Kol'u verip oynamaya çağırdım ancak bunu istemeden yaptım daha sonra yatağıma ışınlandım. Yatakta hareket edemiyordum yatağımdan koridoru görebiliyordum koridorda iki metre boyunda bir silüet vardı. Sadece kafasına kilitlenmiştim bana yaklaşıyordu sesimin çıktığı kadar lan deyip küfür etmeye başladım. Tam yanıma geldiğinde yüzüne tükürdüm sonra kendisi Babam'a dönüştü. Bunlar olduktan sonra erken saatlerde uyandım, anne ve babamın odasına gittim ikisi de yatıyordu. Daha sonra tekrar sorgulamadan uyudum. Şimdi düşününce hafif korkmaya başladım çünkü kuzenim az önce bana dün karabasan gördüğünü ve Allah diyerek benim gibi kılpayı uyandığını söyledi. Olağanüstü olan hiçbir şeye inanmam ancak korkmaya başladım. Bunun anlamı nedir?

Evde olan karambit bıçağımı yatay şekilde koymuştum totem olabilir mi? Rüyamda aynı zamanda o karambitide gördüm.

Son düzenleme:
Evet karabasan diye bir şey var, ve işi gücü yok insanların rüyalarıyla uğraşıyor. :)

Rüyalarımız tamamen bilinç altı. Karabasan vb şeyler yok. Ki gördüğün şey sadece rüya. Biz bilinç altımızda yaşadığımız olaylardan bağlantı kurduğumuz için gerçekmiş gibi düşünmemize sebep oluyor.

Merhaba, dün rüyamda yatağımdan kalktım, ev tamamen siyahtı ve salona gittim. Salonda kuzenim vardı kendisine konsol Kol'u verip oynamaya çağırdım ancak bunu istemeden yaptım daha sonra yatağıma ışınlandım. Yatakta hareket edemiyordum yatağımdan koridoru görebiliyordum koridorda iki metre boyunda bir silüet vardı. Sadece kafasına kilitlenmiştim bana yaklaşıyordu sesimin çıktığı kadar lan deyip küfür etmeye başladım. Tam yanıma geldiğinde yüzüne tükürdüm sonra kendisi Babam'a dönüştü. Bunlar olduktan sonra erken saatlerde uyandım, anne ve babamın odasına gittim ikisi de yatıyordu. Daha sonra tekrar sorgulamadan uyudum. Şimdi düşününce hafif korkmaya başladım çünkü kuzenim az önce bana dün karabasan gördüğünü ve Allah diyerek benim gibi kılpayı uyandığını söyledi. Olağanüstü olan hiçbir şeye inanmam ancak korkmaya başladım. Bunun anlamı nedir?

Evde olan karambit bıçağımı yatay şekilde koymuştum totem olabilir mi? Rüyamda aynı zamanda o karambitide gördüm.

Bir olayı yok kabus görmüşsün.

Umarım troll konudur. Yoksa harbi çok güldürdünüz.😃
Karabasan diye bir şey yoktur. Siz kabus görmüşsünüz.

Gülünç duruma düştüğümün farkındayım ancak kuzenimde aynı kabusu görmüş anlamını merak ediyorum yoksa zaten olağan üstü olan hiçbir şeye inanmam.

Böyle beni zorbalayacaksanız hiç yorum yapmayın ciddi şekilde açtım bu konuyu ben.

Umarım troll konudur. Yoksa harbi çok güldürdünüz.😃
Karabasan diye bir şey yoktur. Siz kabus görmüşsünüz.

Aslında karabasan diye bir şey var. Bunun teorik olarak açıklaması şöyledir;

Karabasan Nedir? Tıp literatüründe uyku felci olarak bilinen karabasan, bir kişinin uykuya dalarken veya uyanırken geçici olarak hareket etme veya konuşma yeteneğini kaybettiği bir durumdur. Genellikle göğüste baskı hissi ve yaklaşan bir tehlike hissi ile birlikte gelir.

Bir kere uyku felci yaşamıştım cidden çok kötü bir şeydi.

Konu sahibinin açıklamasına gelecek olursakta kabus görmüş karabasanla ilgisi yok.

Karabasan nedir? Tıp literatüründe uyku felci olarak bilinen karabasan, bir kişinin uykuya dalarken veya uyanırken geçici olarak hareket etme veya konuşma yeteneğini kaybettiği bir durumdur. Genellikle göğüste baskı hissi ve yaklaşan bir tehlike hissi ile birlikte gelir.

Konu sahibinin açıklamasına gelecek olursakta kabus görmüş karabasanla ilgisi yok.

Yatakta hareket falan edemiyordum başımı çevirebildim sadece.

Karabasan nedir? Tıp literatüründe uyku felci olarak bilinen karabasan, bir kişinin uykuya dalarken veya uyanırken geçici olarak hareket etme veya konuşma yeteneğini kaybettiği bir durumdur. Genellikle göğüste baskı hissi ve yaklaşan bir tehlike hissi ile birlikte gelir.

Benim karabasan diye bir şey yok derken kastettiğim şey uyku felciydi zaten. Sadece ismi karabasan değil uyku felci.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı