Karabük'te İnternet Kafeler Nasıldır?

Karabük'ü bilmiyorum ama büyük ihtimalle oturacağın internet kafede İ5 3470, GTX 1050 Ti kullanıyordur. Çünkü Ankara'ya gitmiştim orada aynı bileşenler vardı. İzmir'de de aynısı var, Denizli'de de aynısı var klasik internet kafe sistemi diyebiliriz.

Karabük'ü bilmiyorum ama büyük ihtimalle oturacağın internet kafede İ5 3470, GTX 1050 Ti kullanıyordur. Çünkü Ankara'ya gitmiştim orada aynı bileşenler vardı. İzmir'de de aynısı var, Denizli'de de aynısı var klasik internet kafe sistemi diyebiliriz.
Kötü bir sistem değil. Çoğu oyunu rahat oynatır. Sıkıntı sistemlerde kullanılan programlar vb. Çok dolduruyorlar sistemleri.

Kötü bir sistem değil. Çoğu oyunu rahat oynatır. Sıkıntı sistemlerde kullanılan programlar vb. Çok dolduruyorlar sistemleri.
1 TB HDD ve 120 GB SSD bağlıyorlar. Benim gördüğüm internet kafelerde genellikle böyle idi Üçgen Oyun Arşivi diye bir şey vardı bütün oyunlar vardı neredeyse.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı