Karaciğerde leke olması tehlikeli midir?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Çncelikle merhaba. Arkadaşlar bu sabah annemin karaciğerinde leke oldunu öğrendim. İnternette arattımda hep karaciğer kanseri falan sonuçlar çıktı bende tedirgin oldum. Doktor anneme tahlil yaptırmış ve sonuçlar çıkmadan bir şey deyip üzmek istemem demiş bende size bunu sormak istiyorum (karaciğerde leke olması tehlikeli mi? Ölümcül mü? Karaciğerde leke olmasının nedenleri nelerdir? Arkadaşlar konu annem oldu için beniç için çok önemli beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hiçbir sağlık sorunu internetten araştırılmamalı. Çünkü hepsinin cevabı aynı, "kanser".

"Başınız mi ağrıyor? Kanser olabilirsiniz.", "Gece uyuyamıyor musunuz? Kanser olabilirsiniz.", "Parmağınız mı kızardı? Kanser belirtisi." vs vs. Sağlam insanı hasta psikolojisine sokmaktan başka bir işe yaramıyor.

En iyisini umut edin. Geçmiş olsun.

Hiçbir sağlık sorunu internetten araştırılmamalı. Çünkü hepsinin cevabı aynı, "kanser".

"Başınız mi ağrıyor? Kanser olabilirsiniz.", "Gece uyuyamıyor musunuz? Kanser olabilirsiniz.", "Parmağınız mı kızardı? Kanser belirtisi." vs vs. Sağlam insanı hasta psikolojisine sokmaktan başka bir işe yaramıyor.

En iyisini umut edin. Geçmiş olsun.
Sayisiz kanser turu var ve vucuttaki her hucre kanserleşebiliyor. Cogu site bunu firsat bilip dogru duzgun bilgilendirmeden kanser olabilir diyip geçiyor.

Bir benzer durum Annemde'de vardı ve önemsiz bir durum olduğunu söylediler. Umarım sizde de aynısı olur.

Sıkıntı şu karaciğer kanseri belirtilerinde: Ödem oluşma idrar rengi koyulaşma gibi şeyler var annemde ise tek ödem oldu. Vicudu şişti test yaptılar ve Ankara'ya yolladılar doktorlar öğleden sonra sonuçlara baktından sabah 1 2 gibi gidecek tek umudumm kötü bir şey çıkmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı