O kitap yerine Orhun kitabelerini oku daha iyi hocam. Paragraf geliştirmek için felsefi kitaplar okumak daha mantıklı. Çünkü son zamanlarda Türkçe paragraf soruları felsefeden geliyor çoğunlukla.
100 adet dünya klasiği yazıp internete oradan bir şeyler seçebilirsiniz. Herkesin zevkleri farklıdır.Neler önerirsiniz mesela?
Paragrafını geliştirmek için kitap okumak çok güzel bir düşünce fakat Karantina buna uygun bir kitap değil bence.17 yaşındayım. YKS'ye hazırlanıyorum da. Paragrafım hızlansın diye kitap okuyorum her akşam. Karantina buldum da evde. 4 tane kitabı var. Güzele benziyor sıkmıyor okurken. Sizce okunur mu?
Ben 14 yaşında ergenliğime ilk girdiğim zaman okumuştum. O zaman felaket sarıyordu, şu an okusam o kadar sarar mı bilmiyorum. Bence oku ama.17 yaşındayım. YKS'ye hazırlanıyorum da. Paragrafım hızlansın diye kitap okuyorum her akşam. Karantina buldum da evde. 4 tane kitabı var. Güzele benziyor sıkmıyor okurken. Sizce okunur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.