Karantinada canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz?

Ne güzel. Ben ise çalışmak zorundayım. Virüs olaylarına inanmayan ve boş soru soran insanlarla da karşılaştım. Korona olup ölürsem kurtulmuş mu oluyorum yoksa yenilmiş mi?

Hocam mesleğiniz nedir?

Netflix'te dizi izliyorum ya da müzik dinleyerek internette geziniyorum.

Okuyacak 3000'in üstünde kitap (en az %60'ını okumadım), oynayacak 500'e yakın oyun, arada bir laf dinlemeyen annesini emanet edecek birini bulunca bana gelen sevgilim, vakit öldürecek forumlar varken sıkılmak pek mümkün olmuyor.

İzlenecek filmler, araştırılacak konuları da katarsak karantina 2-3 yıl sürse işime gelir desem abartmış olmam. Son 14 yılım çalışarak geçti, bir süre dinlenmiş olurum.

Son düzenleme:
3000'in üstünde kitap ve 500'e yakın oyun mu

@244012 3 yıl önceki tadilatta tüm evi yeniledim. Çalışma odamda 3 duvarın tamamı, salonda da bir kısmı kütüphaneye çevirdim. Gene de kitapları koyacak yeterli alan olmadı, okumuş olup tekrar okumayacağımı düşündüğüm bir kısım poşetlerde gömme dolaplarda duruyor. 500'e yakın oyun da Steam hesabında var.

Bilgisayar oynuyorum veya ailemle zaman geçiriyorum ama sıkıntımı dindirmeye yetmiyor. Çünkü dışarıyı ve güneşi çok özledim. Malum virüsten dolayı hiçbir şekilde çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…