Karartılmış Far Muayeneden Geçer Mi?

Pherimenium

Kilopat
Yer
Antakya/Hatay
Daha fazla  
Soru net arkadaşlar, üstüne film falan değil, iç taraftan karartılmış far muayeneden geçer mi? Fotoğraftaki gibi yani. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-10-08 at 20.56.26.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-08 at 20.56.26.jpeg
    122,4 KB · Görüntüleme: 803
Geçmez gibi, ayrıca sis farları kesinlikle geçmez. Çünkü bizim araçtada kar beyazı Xenon far vardı, ilk başta geçmedi. Fabrika çıkış farları ile geçirebildik.

Soru net arkadaşlar, üstüne film falan değil, iç taraftan karartılmış far muayeneden geçer mi? Fotoğraftaki gibi yani. İyi forumlar.
Yanlış anlamayın birşey sormak istiyorum da far karartmanın yada rengini değiştirmenin nasıl bir zevki olabilir? Engine swap yapılmış, modifiyeli bir araç olsa ya da gerçekten güçlü bir otomobil olsa o zaman biraz anlayacağım. Ama şu şekili anlayamıyorum. Egzoz değiştirenleri hiç anlayamıyorum. 1.0 motoru bile olmayan araçlara varex yada çeşitli egzoz uçları takıp gürültü kirliliği yapmanın ne anlamı var? Gaza bastığında 0-100'ü yine 14 saniye olacak sonuçta. Doğru düzgün kullanmak varken bu varoluşsal sancı neden?

Yanlış anlamayın bir şey sormak istiyorum da far karartmanın ya da rengini değiştirmenin nasıl bir zevki olabilir? Engine swap yapılmış, modifiyeli bir araç olsa ya da gerçekten güçlü bir otomobil olsa o zaman biraz anlayacağım. Ama şu şekili anlayamıyorum. Egzoz değiştirenleri hiç anlayamıyorum. 1.0 motoru bile olmayan araçlara varex ya da çeşitli egzoz uçları takıp gürültü kirliliği yapmanın ne anlamı var? Gaza bastığında 0-100'ü yine 14 saniye olacak sonuçta. Doğru düzgün kullanmak varken bu varoluşsal sancı neden?

Hocam zevk meselesi herkesin kendine göre bir hevesi bir zevki var aynı Şahin tofaş hastası olanlar gibi ben mesela sevmem.
Buz mavisi sis geçmiyor dostum onu biliyorum. İç taraftan farın boyanması yani işte karartılması geçiyor mu?

Hocam geçebilir gibide insanına göre değişir takıntılı biri ise zor.

Yanlış anlamayın birşey sormak istiyorum da far karartmanın yada rengini değiştirmenin nasıl bir zevki olabilir? Engine swap yapılmış, modifiyeli bir araç olsa ya da gerçekten güçlü bir otomobil olsa o zaman biraz anlayacağım. Ama şu şekili anlayamıyorum. Egzoz değiştirenleri hiç anlayamıyorum. 1.0 motoru bile olmayan araçlara varex yada çeşitli egzoz uçları takıp gürültü kirliliği yapmanın ne anlamı var? Gaza bastığında 0-100'ü yine 14 saniye olacak sonuçta. Doğru düzgün kullanmak varken bu varoluşsal sancı neden?
İşte herkesin kendi malı kendine Mercedes olayı kardeşim zevk meselesi. :D
Şu görseldeki araca güzel diyen net yalan söylüyordur. Stok hali görseldekinden çok daha iyi duruyor.
Bu araç benim değil arkadaşımın benim araçta bu ama renk gri far olayını beğendim bende yaptırmak istiyorum muayenede yakın bir sorayım dedim belki bilen olur.

Ülkemizde modifiye kültürü aracı yere basıp varex taktırmaktan ibaret olduğu için. Ünal turan tarzı kıroların ünlü edilme sebebi de bunun en büyük kanıtı sanırım. Varoş zevki tamamen. Konu sahibi arkadaşa ithafen yazmadım diye özellikle belirtmek istiyorum. Büyük yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemiyorum. Söylediklerim far karartma için değil. 1.6 Atmosferik civic'ten tam gazda osuruk sesi çıkmasından hoşlanan varoş tipler için konuşuyorum.

Farın karartması aşırı değilse muayeneden geçer. Tamamen teknisyene bağlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı