Kardeşe ders nasıl sevdirilir?

891548

Decipat
Makaleler
1
Kardeşim 4. sınıf, ödev yapmıyor, ilgilenmiyor bile. Ben yardımcı olmak zorunda kalıyorum.
Önerilere açığım.

Hocam insanın içinde olacak o ders sevme, ders çalışma isteği. İlgilenmiyorsa yapacak bir şey yok. Durumu özetleyin. Kısıtlayın biraz kardeşinizi ders çalışma isteği gelir dersleri sever belki.

Hocam bazı insanın içinde olacak o ders sevme, ders çalışma isteği. İlgilenmiyorsa yapacak bir şey yok. Durumu özetleyin. Kısıtlayın biraz kardeşinizi ders çalışma isteği gelir dersleri sever belki.

Vallahi hiç bakmıyor şansına sınavda olmuyorlar.

Benim kardeşimde aynı. Mümkünse elinden bütün teknolojik aletleri al veya bıraktırmaya zorla. Şiddet uygulamadan tek çözüm yolu bu.

Yok okuldan gelir gelmez telefon zaten servisle gidip geliyor.
Bir de küfüre başladı ana avrat saydırıyor dövmek istemiyorum gece yatarken vicdamın beni rahat bırakmaz yoksa.

Yok okuldan gelir gelmez telefon zaten servisle gidip geliyor.
Bir de küfüre başladı ana avrat saydırıyor dövmek istemiyorum gece yatarken vicdamın beni rahat bırakmaz yoksa.
Aman hocam yanlış yollara girmiş kardeşiniz. Bu yaşta ana avrat küfür nedir? biz de ederdik de böyle etmezdik. İnsan ister istemez duyuyor o küfürleri öğreniyor böylece. Bir de önceden sınavlar vardı da şimdi yok bu gevşekliğe sebep olmuş şahsen. İlkokulda sınav uygulaması geri getirilmeli bence. En azından dersleri görür sever.

Ailenize söyleyin kardeşinizle konuşsun hocam durumu izah edin bakın ne yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı