Kardeşime güzel bir sürpriz yapacağım

Trabzon6142

Decapat
Daha fazla  
Kardeşim 5. sınıfa gidiyor. Ailevi durumlardan dolayı ve ekonomiden dolayı bazı yapabileceğimiz şeyler kısıtlanıyor. Ben bir Trabzonspor taraftarıyım ve para biriktirip maça giderim. Ama kardeşimin Passolig'i yoktu. Paramız da olmuyordu genellikle. Şimdi bu akşam 7'de Trabzonspor samsunspor ziraat Türkiye kupası maçı var. 2 tane yan yana bilet aldım. Onu bugünkü maça götüreceğim. Kardeşimin hayallerinden birini gerçekleştirmiş olacağım. Çok mutluyum şu an. Ama bir sorum var bu bir sürpriz ama nasıl demem lazım. Planım şu benim kardeşime ve bana çiğ köfte dürüm alacağım sonra yürüyüş ayağına onu stadın oraya götüreceğim. O soracak burada maç mi var keşke girebilseydik keşke izleseydim diyecek bunu diyeceğine eminim çünkü ben her maça gittiğimde bunu der keşke bende gelseydim keşke bende izleseydim. Bende ona hadi acele edelim maç başlamadan yetişelim içeri diyeceğim sizce nasıl? İyi yapmış mıyım ya da bir öneriniz var mı ( yürüyüş ayağına değil de oraya şöyle götür ya da şöyle söyle gibisinden) bir öneriniz varsa yazmaktan çekinmeyin. Belki sizin fikirlerinizden biri benimkinden daha iyi.

Vallahi ben olsam üzerine bir de döner yedirir maç hakkında konuşurdum.

Hocam maç öncesi döner aldım çünkü geceye kalıyoruz şu an dürüm yiyor birazdan çıkacağız.

İlk maça gider gitmez bir insan taraftardan küfür yemeyi nasıl başarır aklım almıyor.3. golden sonra samsunspor taraftarlarına bayrağı gösteriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20221221_203439.jpg
    342,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20221221_170519.jpg
    239,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Konudan bağımsız olacak ama kardeşiniz yanaklarından öpün yerime. Size de bu düşüncenizden dolayı saygı duyuyorum. Kardeşiniz sizin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…