Trabzon6142
Decapat
Daha fazla
Kardeşim 5. sınıfa gidiyor. Ailevi durumlardan dolayı ve ekonomiden dolayı bazı yapabileceğimiz şeyler kısıtlanıyor. Ben bir Trabzonspor taraftarıyım ve para biriktirip maça giderim. Ama kardeşimin Passolig'i yoktu. Paramız da olmuyordu genellikle. Şimdi bu akşam 7'de Trabzonspor samsunspor ziraat Türkiye kupası maçı var. 2 tane yan yana bilet aldım. Onu bugünkü maça götüreceğim. Kardeşimin hayallerinden birini gerçekleştirmiş olacağım. Çok mutluyum şu an. Ama bir sorum var bu bir sürpriz ama nasıl demem lazım. Planım şu benim kardeşime ve bana çiğ köfte dürüm alacağım sonra yürüyüş ayağına onu stadın oraya götüreceğim. O soracak burada maç mi var keşke girebilseydik keşke izleseydim diyecek bunu diyeceğine eminim çünkü ben her maça gittiğimde bunu der keşke bende gelseydim keşke bende izleseydim. Bende ona hadi acele edelim maç başlamadan yetişelim içeri diyeceğim sizce nasıl? İyi yapmış mıyım ya da bir öneriniz var mı ( yürüyüş ayağına değil de oraya şöyle götür ya da şöyle söyle gibisinden) bir öneriniz varsa yazmaktan çekinmeyin. Belki sizin fikirlerinizden biri benimkinden daha iyi.