Kardeşimin Bilgisayarda Neler Yaptığını Nasıl Öğrenirim ?

keyloggera

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, uzatmadan konuya geçeyim. Kullandığım Pc'ye keylogger yerleştirmek istiyorum. Kardeşimin ne yaptığını öğrenmek istiyorum. Bir kaç program denedim. Türkçe kaydettiği yazı olarak örnek: ka%^'!ra bu şekilde. Benim istediğim 2 saniyede bir resim çekecek klavyede yazdığı her tuşu kayıt edecek. Ayrıntılı Türkçe Önerdiğiniz program var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Piyasa bisürü keylogger var türkçe ayrıntılı kolay bir program lazım bilenler yardımcı olursa sevinirim...!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hakops RAT işini görecektir. Kamerasını açma veya direk bilgisayardan canlı görüntü alma gibi bir çok şey var.
 
Keylogger bu iş için bire bir program, her klavye hareketlerini dilerseniz Mail dilerseniz Windows Live olarak size ulaştırmaktadır. Ama öncelikle belirteyim her insanın özel hayatı vardır kardeşinizi rahat bırakmanızı öneririm.
 
kardesım cok kolay keylogger yapıcaksın vısual basıc 2010 express prgoramından kodlar yalnız cok uzun olucak ben sana programın lınkını verıcem ordan ızlersın
benım yaptıgım bıtane vıdeo var ordan ızle youtuede Lınkı verıyorum :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buda lınk eger program ıle ılgılı ıhtıyac duyarsan bana ulasabılırsın ıyı gunler yardımcı olduysam etıket yaparsan sevınırım :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı