Hakkı vardır elbet babanda para verdiği için ama taviz vermeyin derim size. Alacağınız zaman çekin alın bırak dediğinizde bırakmasını sağlayın yani fazla serbest bırakmayın derim size.
Üzme derseniz haklısınız ancak bana sorarsanız hakkı yok abisinin yaşına gelince oda parasını biriktirsin babası ona da destek verir abisi uğraşıyor ediyor sonra %50 benim deyipte üstüne konuyor mantıklı mı sizce?
Günde 1-2 saat ver yeter. Kardeşimle sözde %50 anlaşmıştık, sonra günde 2 saat verdim, artık kendi bile istemiyor, kendi bilgisayarında takılıyor. Bence o laptopa ram upgrade vs. yapın, en azından 60FPS oynasın.
Üzme derseniz haklısınız ancak bana sorarsanız hakkı yok abisinin yaşına gelince oda parasını biriktirsin babası ona da destek verir abisi uğraşıyor ediyor sonra %50 benim deyipte üstüne konuyor mantıklı mı sizce?