Kardeşimin bilgisayarımda %50 hak istemekte haklı mı?

Hakkı var bence. Dünya malı için kardeşini üzme hocam. Bırak hevesini atsın. Başında bekler 1-2 saat oynamasına izin verirsin.

Üzme derseniz haklısınız ancak bana sorarsanız hakkı yok abisinin yaşına gelince oda parasını biriktirsin babası ona da destek verir abisi uğraşıyor ediyor sonra %50 benim deyipte üstüne konuyor mantıklı mı sizce?

Günde 1-2 saat ver yeter. Kardeşimle sözde %50 anlaşmıştık, sonra günde 2 saat verdim, artık kendi bile istemiyor, kendi bilgisayarında takılıyor. Bence o laptopa ram upgrade vs. yapın, en azından 60FPS oynasın.
Unlost FPS arttırma yapsınlar.

Üzme derseniz haklısınız ancak bana sorarsanız hakkı yok abisinin yaşına gelince oda parasını biriktirsin babası ona da destek verir abisi uğraşıyor ediyor sonra %50 benim deyipte üstüne konuyor mantıklı mı sizce?

Abisinin para verdiğini bilmiyordum hocam. O zaman %50 hakkı yok kardeşinin. Belki haftada 1 abisi verirse anca oynayabilir.

Hocam kardeşi iyice bağımlı olmuş zaten. Bence de vermemesi mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranın yarısını baban veriyor, baban sok noktayı koyarsa sorun olmaz. Derse eğer "bu PC abinin" o zaman sorun olmaz, normalde %50 isteme hakkı yok.
Teknik olarak babasının vereceği paranında %50'si arkadaşın olur. Yani PC'nin %75'i arkadaşın olduğundan kardeşininden daha fazla hakka sahip olur. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı