1. sana sövmelerini ben saçma bulmuyorum pek ama yine de haksızlar sövmemeleri lazım.
2. kişiliğini değiştirmen lazım psikoloğa gitmen lazım yok benim ihtiyacım yok diyerek olmaz böyle kalırsın.
3. saygılı ol insanlara egonu azalt yoksa seni azap bekliyor.
- Nisa suresi, 173. ayet: Ama iman edenler ve salih amellerde bulunanlar, onlara ecirlerini eksiksiz ödeyecek ve onlara kendi fazlından ekleyecektir de. Çekimser davrananlar ve büyüklenenler, onları acıklı bir azapla azaplandıracaktır ve kendileri için Allah'tan başka bir (vekil) koruyucu dost ve yardımcı bulamayacaklardır.
4. namaza başla Allah'ın dediği gibi bir kul ol inan çok rahatlatıyor insanı bir 70-80 yıllık ömür için ahiret hayatını çöp etme.
5. kardeşini de çalışmaya zorla elinden al telefonu gitsin adam gibi çalışsın eğer obez ise kilo verip daha da rahat bir hayat yaşayabilir kardeşinde sende psikoloğa gidin.
6. diğer postunda gidip "2 tane nude aldık Allah Allah" demişsin sence normal bir şey mi bu evli veya nikahlı olmadığın bir insanın aciz yerlerini görmek? Senin için uygun değil o yüzden önemsiz görmeye çalışma.