Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 17 Mart 2023 #1 1 saat incline 9 hız 6'da koşuyorum ve 600 kalori yakıyor. Sizce mantıklı mı? Sürdürülebilir bir program mı?
1 saat incline 9 hız 6'da koşuyorum ve 600 kalori yakıyor. Sizce mantıklı mı? Sürdürülebilir bir program mı?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.813 Çözümler 9 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #2 Hank J Wimbleton dedi: 1 saat incline 9 hız 6'da koşuyorum ve 600 kalori yakıyor. Sizce mantıklı mı? Sürdürülebilir bir program mı? Genişletmek için tıkla... Hedefiniz kilo vermekse ve 1 saat boyunca aynı formda koşabiliyorsanız gayet mantıklı.
Hank J Wimbleton dedi: 1 saat incline 9 hız 6'da koşuyorum ve 600 kalori yakıyor. Sizce mantıklı mı? Sürdürülebilir bir program mı? Genişletmek için tıkla... Hedefiniz kilo vermekse ve 1 saat boyunca aynı formda koşabiliyorsanız gayet mantıklı.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 17 Mart 2023 #3 yigitbil1 dedi: Hedefiniz kilo vermekse ve 1 saat boyunca aynı formda koşabiliyorsanız gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar kilo verebilirim 1 ayda bu programla?
yigitbil1 dedi: Hedefiniz kilo vermekse ve 1 saat boyunca aynı formda koşabiliyorsanız gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar kilo verebilirim 1 ayda bu programla?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 Sadece spor değil, diet de önemli.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.813 Çözümler 9 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #5 Hank J Wimbleton dedi: Hocam ne kadar kilo verebilirim 1 ayda bu programla? Genişletmek için tıkla... Ben o kadarını bilemem hocam. Boyunuza, kilonuza, yaptığınız diyete, haftada kaç gün spora gittiğinize, kaç gün ağırlık çalıştığınıza, kaç gün kardiyo yaptığınıza bağlı değişkenlik gösterir.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam ne kadar kilo verebilirim 1 ayda bu programla? Genişletmek için tıkla... Ben o kadarını bilemem hocam. Boyunuza, kilonuza, yaptığınız diyete, haftada kaç gün spora gittiğinize, kaç gün ağırlık çalıştığınıza, kaç gün kardiyo yaptığınıza bağlı değişkenlik gösterir.