Karekök 2021 10. sınıf matematik soru bankası nasıldır?

• Konuyu başlatan 466609
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.380

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, 10. sınıf için kitap siparişi vermemiştim. Şimdi bu kitabı önerdiler. Bu soru bankası nasıldır? Matematik konusunda biraz zayıfım. Önerebileceğiniz başka kitaplar varsa yazabilirsiniz.

Her konu için kolay testlerle başlayıp zora doğru gidiyor. Her konunun sonundaki mavi testler en zor testler demek okuyor. Ayrıca soru sayısı fazla. Bende de 10. sınıfta aynısından vardı. Orta ve üzeri seviyede soruları.

Son düzenleme:
Matematiğiniz zayıfsa ben de tavsiye ederim. Güzel bir başlangıç seviyesinde kitap.
Her konu için kolay testlerle başlayıp zora doğru gidiyor. Her konunun sonundaki mavi testler en zor testler demek okuyor. Ayrıca soeu sayısı fazla. Bende de 10. sınıfta aynısından vardı. Orta ve üzeri seviyede soruları.
Her konu için kolay testlerle başlayıp zora doğru gidiyor. Her konunun sonundaki mavi testler en zor testler demek okuyor. Ayrıca soeu sayısı fazla. Bende de 10. sınıfta aynısından vardı. Orta ve üzeri seviyede soruları.
Benim matematik hocam önermişti ama bizzat kendim çözmedim.
Az önce sipariş verdim. Yarın gelince biraz bakacağım. Unutmazsam buraya da yazarım.

11. sınıf olanını çözüyorum. Kolay-Orta arası bir kitap. Zorluk bakımından sınıflar arasında fark olacağını düşünmüyorum.

Kitap 2 saat önce elime geçti. Biraz kurcaladım ve iyi duruyor. Bu karekök yayınlarının diğer dersler için olan kitaplarını önerir misiniz? Bir de bildiğiniz başka yayınevleri var mı?

Karekök iyidir çözebilirsin.

Bu karekök yayınlarının diğer dersler için olan kitaplarını önerir misiniz?

Ben geometri ve analitik geometri kitaplarını çözmüştüm, güzellerdi. Diğer branşlarda nasıldır bilemem.

Bir de bildiğiniz başka yayınevleri var mı?

Acil, Apotemi, Bilgi Sarmalı gibi yayınlar da matematik alanında iyidir.

Karekök iyidir çözebilirsin.

Ben geometri ve analitik geometri kitaplarını çözmüştüm, güzellerdi. Diğer branşlarda nasıldır bilemem.

Acil, Apotemi, Bilgi Sarmalı gibi yayınlar da matematik alanında iyidir.

Acil ve Apotemi üst seviye oluyor biraz. Diğer dersler için kimyada Orbital iyidir. Biyoloji için Palme'nin fen lisesi iyidir. Fizik için de eğer fiziğin iyiyse Nihat Bilgin alabilirsin yoksa Test Okul fizik de iyidirç

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı