Karekök matematik sıfır nasıldır?

Ömer.jac

Decapat
Arkadaşlar bu yıl inşallah YKS'ye gireceğim bu nedenle pek başarısız olduğum TYT matematikten düşük net yapmak istemiyorum. Konu anlatım + birkaç kaynaktan soru çözerek ilerleyeceğim. Sizce karekök sıfır temeli olmayanlar için ideal kitap mıdır? Bu arada kendi kitabından ilerlemeyen sadece konuyu anlatan YouTube kanalı önerirseniz baldan yenmez.

Arkadaşlar bu yıl inşallah YKS'ye gireceğim bu nedenle pek başarısız olduğum TYT matematikten düşük net yapmak istemiyorum. Konu anlatım + birkaç kaynaktan soru çözerek ilerleyeceğim. Sizce karekök sıfır temeli olmayanlar için ideal kitap mıdır? Bu arada kendi kitabından ilerlemeyen sadece konuyu anlatan YouTube kanalı önerirseniz baldan yenmez.
En basitinden kalanlı ve kalansız bölmenin nasıl yapılacağını bile anlatıyor. Adı üstünde, sıfırdan alıyor tüm konuları.

Karekök sıfır cidden sıfır değil o sıfırın manası şudur ki "eğer ki geçmişin varsa konuları bilip sadece unuttuysan bu kitabı al demek" asla bir antrenmanlarla matematik düzeyi beklemeyin.

Karekök sıfır cidden sıfır değil o sıfırın manası şudur ki "eğer ki geçmişin varsa konuları bilip sadece unuttuysan bu kitabı al demek" asla bir antrenmanlarla matematik düzeyi beklemeyin.

Antrenmanlarla matematik bana çok kolay geliyor hocam ben zaten karekökün normal TYT matematik kitabını çözüyordum konuları tam bitirmediğim ve bir tık soruları zor olduğu için sayılar bölümünü çözüp bırakmıştım yani kısacası benim çoğu konuda geçmişim var sadece bazı yerleri unuttum.

Karekök 0 bana matematiği yaptıran kitaptı. Eylül sonuna kadar bitirip sana bıraktığı etkinin tadını çıkar ve netlerinin artışını izle.
Eylüle kadar bitirmek biraz abartı olmadı mı hocam kitap 500 sayfa... ayrıca bu kitabı çözerken izlediğiniz YouTube kanalı var mıydı açıkçası çok kararsızım bu konuda.

Eylüle kadar bitirmek biraz abartı olmadı mı hocam kitap 500 sayfa... ayrıca bu kitabı çözerken izlediğiniz YouTube kanalı var mıydı açıkçası çok kararsızım bu konuda.

Eylül'e kadar değil tabii ki. Ekim ayı gelmeden bitebilir. Ondan sonra ortalama bir tane TYT matematik kitabı alıp devam edersiniz.

Bunu çözerken izlediğim bir kanal varsa inanın unuttum. Gireli 2 sene olucak.

Ama illa ki öneri isterseniz Rehber Matematik, Mert Hoca kanallarından yararlanabilirsiniz.

İlgili konu hakkında videoyu izleyip konu hakkındaki kısmı Karekök'den çözerek ilerlersiniz. Yanlışım yoksa 30'a yakın konu vardı kitapta. Her gün bir konu şeklinde giderseniz 1 aya bitiyor hepsi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı