Karekök olan sayıları alt alta yazdıran C programı

annabelles

Centipat
S-sayıları mükemmel karekök olarak tanımlanan doğal sayılardır. Karekök sonucunda elde
edilecek değer ile karekök içindeki değerin 2 veya daha fazla değere ayrılarak toplanmasıyla
elde edilen değere eşittir. Örneğin;
81 bir S-sayısıdır √81 = 8 + 1
6724 bir S-sayısıdır √6724 = 6 + 72 + 4
8281 bir S-sayısıdır √8281 = 8 + 2 + 81 = 82 + 8 + 1
9801 bir S-sayısıdır √9801 = 98 + 0 + 1
Yukarıdaki 4 örnekte olduğu gibi 1 ile 9999 arasındaki bulunan tüm mükemmel karekök olan Sayılarını alt alta yazdıran C programını yazınız.

Arkadaşlar soru bu... yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Kolay gelsin. Şimdiden söyleyeyim size herhangi bir şekilde yardım eden kişiye/kişilere göz ardı et özelliğini kullanacağım.

Hatta burada ve burada da konu açmış.

Son düzenleme:
Arkadaşlar her şey doğruymuş da sadece bilmeyenler ya da yatkın olmayanlar olarak biz yanlışız gibi bir algı olmasın... Hocalarımızın hepsi sadece kendi dersinin ödeviyle uğraşacağımızı düşünerek ödev dağılımı yapıyorlar. 12 ders alıyorum ve hepsi için 10 gün gibi bir süre sınırlaması getirildi. Kimsenin zamanını çalmaya çalışmıyorum, Herhangi bir cevap vermek zorunda kesinlikle değilsiniz, teşekkürler.

Biz de okula gittik/gidiyoruz. O kadar dersi herkes görüyor. Daha Syntax bilmeyip attığım koda laf etmekte ısrar edip duruyordun. O dersten geçmeyi hak etmediğin oradan belli. Gerçekten yardıma muhtaç olan birisi olsan direkt yapardım. Ama ben öyle bir şey görmedim sende.

Biz de okula gittik/gidiyoruz. O kadar dersi herkes görüyor. Daha Syntax bilmeyip attığım koda laf etmekte ısrar edip duruyordun. O dersten geçmeyi hak etmediğin oradan belli. Gerçekten yardıma muhtaç olan birisi olsan direkt yapardım. Ama ben öyle bir şey görmedim sende.

Galiba yanlış oldu ben herhangi bir şekilde bir cevaba laf etmedim?

Arkadaşlar her şey doğruymuş da sadece bilmeyenler ya da yatkın olmayanlar olarak biz yanlışız gibi bir algı olmasın... Hocalarımızın hepsi sadece kendi dersinin ödeviyle uğraşacağımızı düşünerek ödev dağılımı yapıyorlar. 12 ders alıyorum ve hepsi için 10 gün gibi bir süre sınırlaması getirildi. Kimsenin zamanını çalmaya çalışmıyorum, Herhangi bir cevap vermek zorunda kesinlikle değilsiniz, teşekkürler.
Ödevlerini başkasına yaptırınca eline ne geçecek? C bilmiyorum ama bilsem bile asla senin ödevini yapmam umarım kalırsın da bitiremezsin. Ülke çakma bir yazılımcıdan kurtulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı