Kargo açarken video çekmek

Makaleler
2
Daha fazla  
Dolap'tan ürün satın aldım ve uygulama bana kargo geldiğinde kuryenin yanında ürünü açıp incelememi ve sorun olması halinde kuryeye tutanak tutturmamı söylüyor.

Ben bunu yaparken her şeyi videoyla kayıt altına almak istiyorum fakat kuryenin zorluk çıkarmasından endişeleniyorum. Ayrıca ürünün paketlenmesinden kaynaklı çıkarıp incelemem de uzun sürebilir. Bu noktada da kuryeyi bekletmem söz konusu, burada da sıkıntı çıkabilir.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Dolap'tan ürün satın aldım ve uygulama bana kargo geldiğinde kuryenin yanında ürünü açıp incelememi ve sorun olması halinde kuryeye tutanak tutturmamı söylüyor.

Ben bunu yaparken her şeyi videoyla kayıt altına almak istiyorum fakat kuryenin zorluk çıkarmasından endişeleniyorum. Ayrıca ürünün paketlenmesinden kaynaklı çıkarıp incelemem de uzun sürebilir. Bu noktada da kuryeyi bekletmem söz konusu, burada da sıkıntı çıkabilir.

Ne yapmamı önerirsiniz?
Kapı kenarında bi makas falan bulundur kurye gelince bi dur abi hemen ürüne bakayım de öyle hızlıca aç 2 dakkada sorun yoksa kutuda vs al direk.

Dolap uygulaması, kuryenin yanında bakmamı söylediği için olası iade durumunda prosedüre aykırı olmaz mı?
Kuryelerin beklemediği bilinen bir gerçek lakin ben bu zamana kadar şükür bir problem yaşamadım. Çok önemli elektronik tarzı ürünler aldığım zaman dikkatli bir şekilde video kayıdı almaya özen gösteririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı