student007
Decapat
Benden de al o kadar.2 aydır laptopu araştırdım şimdide 1 haftadır bekliyorum umarım sonu güzel olur![]()
Benden de al o kadar.2 aydır laptopu araştırdım şimdide 1 haftadır bekliyorum umarım sonu güzel olur![]()
Hepsiburada bu yanlışı yapmaz umarımİçinden aldığın şey çıkacaksa sorun yok![]()
1 telefon bir ardunio birde wifi çoğaltıcısı bir sorun çıkmadıHepsiburada bu yanlışı yapmaz umarım![]()
Arduino ile ben de ilgilenmeye başladım. Tavsiye edebileceğin bir kitap veya site bulunuyor mu Arduino ile ilgili?1 telefon bir ardunio birde wifi çoğaltıcısı bir sorun çıkmadı
Ardunioyu kardeşim benim hesabım üzerinden almıştı yani benim bı bilgim yok ne yazık ki.Arduino ile ben de ilgilenmeye başladım. Tavsiye edebileceğin bir kitap veya site bulunuyor mu Arduino ile ilgili?
Amaçları firmalardan daha fazla ücret almak olabilir.PTT kargo ile aldığım 5 kiloluk kasa 26 kilo olarak girilmiş.
Bana ait değil.Kargo ücreti sana ait değilse sorun yok. O zaten ödenmiştir şimdiye kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.