Kargo farklı semtlere gidiyor

BenFuro

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Trendyol üzerinden kulaklık aldım. Satıcı adresi Halkalı'da gözüküyor. Önce Bağcılar'a gitti. Şimdi de Tuzla-Kiraz denen yere gidiyor. Neden? Tabiri caizse bir arka mahalleye gelecek kargo. (Başakşehir'e gel al noktasına sipariş verdim. Ne zaman gelir bu kargo? Neden Tuzla'ya gidiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Screenshot_2022-02-12-11-45-51-174_com.android.chrome.jpg

Kargonuz büyük ise transfer merkeze gitmiş olabilir ama değilsede genelde hep transfer merkeze gidip dağıtıma aktarılıyor bu biraz da şubesel sıkıntı.

Benzin bedava değil. Tek kargo için araç göndermezler. Biraz dolaşır, birikir veya yakına gelince uğrarlar. Her kargo firmasının sistemi farklı oluyor. Muhtemelen böyledir.

Uzak şehirlere giderken de hep böyle olur. Direkt o şehire gitmez çoğu zaman. Yolda tonla farklı şehirde durur, oralardan da kargo alır/verir öyle yavaş yavaş ilerler.

Transferden geçip (ürün gönderme verileri toplanıp) dağıtım şubesine gider.

Benzin bedava değil. Tek kargo için araç göndermezler. Biraz dolaşır, birikir veya yakına gelince uğrarlar. Her kargo firmasının sistemi farklı oluyor. Muhtemelen böyledir.

Uzak şehirlere giderken de hep böyle olur. Direkt o şehre gitmez çoğu zaman. Yolda tonla farklı şehirde durur, oralardan da kargo alır/verir öyle yavaş yavaş ilerler.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı