Kargo geldiğinde iade etmek için önceden iade talebi oluşturmak gerekir mi?

Var. Hatta eğer iade sürecinde anlaşmalı kargoları varsa kargoyu alıp, o kargo şirketine kod ile beraber vermeniz gerekir. Ben iade edeceğim nasıl olsa kargoyu teslim almayayım gitsin demek yanlış. İletişime geçmenizi öneriyorum.
Tamamdır yardım için teşekkürler fakat konudan biraz ayrı bir şey soracağım yanlış anlamazsanız. Benim elimde bir ürün varda ben bunu şubeye gidip iade edeceğim iade edeceğim firmada mng kargo ve çalışma saatleri 08:30-18:00 arası ben bu saatler arasında gidip iade edebiliyorum dimi. Yani saat 12 de gitmeme gerek yok dimi saat 3'Te de gitsem sorun olmaz dimi?

Tamamdır yardım için teşekkürler fakat konudan biraz ayrı bir şey soracağım yanlış anlamazsanız. Benim elimde bir ürün varda ben bunu şubeye gidip iade edeceğim iade edeceğim firmada MNG kargo ve çalışma saatleri 08:30-18:00 arası ben bu saatler arasında gidip iade edebiliyorum değil mi? Yani saat 12'de gitmeme gerek yok değil mi saat 3'te de gitsem sorun olmaz değil mi?

Açık olduğu süre saatleri içinde gidebilirsiniz. Zaten iade bildiriminde bulunduğunuzda yüksek ihtimalle size bir kod verecekler. O kodu söyleyip ürünü bırakacaksınız bu kadar. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı