Kargo geldiğinde iade etmek için önceden iade talebi oluşturmak gerekir mi?

LASKEH123

Centipat
Bu zamana kadar hep kargoyu aldıktan sonra iade ettiğim için soruyorum. Kargocu geldiğinde direk iade edeceğim demem yeterli olur değil mi?

İade talebi oluşturmama gerek var mı önceden?

Var. Hatta eğer iade sürecinde anlaşmalı kargoları varsa kargoyu alıp, o kargo şirketine kod ile beraber vermeniz gerekir. Ben iade edeceğim nasıl olsa kargoyu teslim almayayım gitsin demek yanlış. İletişime geçmenizi öneriyorum.

Tamamdır yardım için teşekkürler fakat konudan biraz ayrı bir şey soracağım yanlış anlamazsanız. Benim elimde bir ürün varda ben bunu şubeye gidip iade edeceğim iade edeceğim firmada mng kargo ve çalışma saatleri 08:30-18:00 arası ben bu saatler arasında gidip iade edebiliyorum dimi. Yani saat 12 de gitmeme gerek yok dimi saat 3'Te de gitsem sorun olmaz dimi?

Açık olduğu süre saatleri içinde gidebilirsiniz. Zaten iade bildiriminde bulunduğunuzda yüksek ihtimalle size bir kod verecekler. O kodu söyleyip ürünü bırakacaksınız bu kadar. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…