Kargo gümrükte mi kaldı?

ToshiroMifune

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X - NVIDIA 4060 Ti - XPG 32GB 6000MHz CL40 - GIGABYTE B650M DS3H - IDCooling FrostFlow X 240 Lite - Samsung 980 Pro - NZXT H510 Flow
Meslek
Gazeteci
Arkadaşlar merhaba.

Yurtdışından 40 dolarlık bir klavye siparişi verdim. Fakat PTT sisteminde paketim şu 1 haftaya yakındır aşağıdaki gibi gözüküyor.

PTT canlı desteğe sorduğumda ürününüz gümrükte kalmış dediler ama mantıklı gelmedi bana. Gümrükten çıkmış gözüküyor. Son olarak ULUSLARARASI PİM Arnavutköy konumunda görünüyor.

Sizce ürün ile ilgili bir problem var mıdır? Yoksa bu süreçten sonra 6 günlük bir bekleme süresi normal mi? Kargoyu beklemeli miyim? Gidip Arnavutköy'den falan mı almalıyım. İlk defa başıma böyle bir durum geliyor. Vergi kısmında da herhangi bir ücret gözükmüyor not olarak ekleyeyim.

Dosya Ekleri

• 2024-02-05 18_22_26-Arama Sonuçları - PTT Gönderi Takip — Mozilla Firefox.jpg
    2024-02-05 18_22_26-Arama Sonuçları - PTT Gönderi Takip — Mozilla Firefox.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Yurt dışından 40 dolarlık bir klavye siparişi verdim. Fakat PTT sisteminde paketim şu 1 haftaya yakındır aşağıdaki gibi gözüküyor.

PTT canlı desteğe sorduğumda ürününüz gümrükte kalmış dediler ama mantıklı gelmedi bana. Gümrükten çıkmış gözüküyor. Son olarak uluslararası pim arnavutköy konumunda görünüyor.

Sizce ürün ile ilgili bir problem var mıdır? Yoksa bu süreçten sonra 6 günlük bir bekleme süresi normal mi? Kargoyu beklemeli miyim? Gidip arnavutköy'den falan mı almalıyım. İlk defa başıma böyle bir durum geliyor. Vergi kısmında da herhangi bir ücret gözükmüyor not olarak ekleyeyim.

Kargo gümrükte kalırsa mutlaka geri dönüş alırsın. Gerçekten klavye sipariş ettiysen gümrükte kalması mümkün değil. PTT'nin Sistemi'de yönetimi'de çalışanları'da berbat. Gidip arnavutköy şubesinden almalısın.

Anladım bize uzun yol gözüktü

Technopat Haberler

Geri
Yukarı