Mibrunistan
Picopat
Teşekkürler yardiminiz icin.
Ben teşekkür ederim umarım kazasız kusursuz elinize ulaşır.
Teşekkürler yardiminiz icin.
Çocuklar siz ne yaşıyorsunuz hayal dünyanızdabu işi, bu kadar abartmayın. Yok kutuyu çek, yok kargocuyu çek falan napıyorsunuz. Bu tip e-ticaret sitelerimde de, genellikle koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade alıyorlar, almak zorundalar. Yüzlerce alışveriş yaptım, iadede yolladım, dediklerinizin hiçbirini yapmadım.
Her şeyi gözünüzde bu kadar büyütürseniz, erken yaşlanırsınız. Rahat olun, kasmayın biraz![]()
Tesekkurler hocam. Normalde bir suru bilgisayar parcasi siparis ederim ama is bu kadar buyuk bir monitore gelince onlem almak istiyorum her ihtimale karsi. Cok duydum magdur olanlari.Maalesef yakın zaman içerisinde 14 günlük iade yasası kalkacak sadece kısa süreli ertelendi arkadaş da sordu kısaca bilgi verdik. Hata olmaz deyip es geçmektense önlem almak en iyisi bir de şu anda deyiniyim arkadaş buraya yardım almaya gelmiş konu ne olursa olsun yardım isteyen birisini küçümsemek kimseye yakıştırılan bir davranış değil hele bunu birisinin konusunu işgal ederek yapmak bam başka bir seviye yardım etmektense bunu demen.
Teşekkürler hocam. Normalde bir suru bilgisayar parcasi sipariş ederim ama is bu kadar buyuk bir monitore gelince onlem almak istiyorum her ihtimale karsi. Cok duydum magdur olanlari.
Asla dalga amaçlı yazmadım dostum, aksine bu kadar kendine sıkıntı yapmasın, kolay kolay sıkıntı çıkmayacağını belirttim. Yazılanları okuyunca sanki monitör değilde kargodan uranyum/nükleer başlık gelecek gibi haddinden fazla tedirgin etmiş herkes arkadaşı, bende kendi tecrübelerimi aktardım.Maalesef yakın zaman içerisinde 14 günlük iade yasası kalkacak sadece kısa süreli ertelendi arkadaş da sordu kısaca bilgi verdik. Hata olmaz deyip es geçmektense önlem almak en iyisi bir de şu anda deyiniyim arkadaş buraya yardım almaya gelmiş konu ne olursa olsun yardım isteyen birisini küçümsemek kimseye yakıştırılan bir davranış değil hele bunu birisinin konusunu işgal ederek yapmak bam başka bir seviye yardım etmektense bunu demen.
İnşallah sağ salim kavuşursun monitörüne kardeşim, bu kadar strese sokma kendini. Olmaz ya, velev ki bir aksilik çıksa bile bir sürü hakkın var. Ama çıkmaz inşallah zaten.Tesekkurler hocam. Normalde bir suru bilgisayar parcasi siparis ederim ama is bu kadar buyuk bir monitore gelince onlem almak istiyorum her ihtimale karsi. Cok duydum magdur olanlari.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.