Kargo iptal edilebilir mi?

tH3as

Hectopat
Selam babam "bukonsept" diye bir siteden çorap siparişi vermiş kapıda ödeme ile. 8 gün önce ayın 9'unda verilmiş bir sipariş, bana kargoya verildi mesajı filan gelmedi, ben de siparişi iptal etmek istedim çünkü başka bir siteden yine aynı gün sipariş vermiştik, o 2gün sonra filan elimize ulaştı ancak bu ortalarda yok. Neyse ben siteye gittim siparişimi iptal etmek istiyorum dedim, oradaki kişide bana bir link attı meğerse verilmiş kargoya ancak bana mail vs. hiçbir şey gelmedi, sonra kargoya verilen siparişleri iptal edemiyoruz dedi. 8 gündür İstanbul'da o torbaya eklendi bu torbaya eklendi filan yazıyor kargo takibinde Ankara'ya gelmek yerine İstanbul'da dolaşıyor kargo. Ben bu kargoyu iptal edemiyor muyum gerçekten? Kargo firmasına orada destekteki kişi PTT dedi ama bana attığı link hiç PTT sitesine benzemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1681760917050.png

Sponsorlu olandan sipariş ettiyse fake site olabilir.

Konuyu tam anlamadım, gelmeyen kargo kapıda ödeme ile mi alındı? Eğer öyleyse geldiğinde teslim almazsın olur biter.
Evet kapıda ödeme ile sipariş ettik ama gelmedi daha. Bende iptal etmek istedim siparişi, destekteki kadın kargodaki siparişi iptal edemiyoruz dedi bende bu doğru mu diye sordum kısacası. Çünkü çok beklettiler artık gelsede almak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı