Ramazan Ö
Hectopat
Durum bu arkadaşlar. İncehesap'dan almıştım. Hâlâ iletişime geçmedim.1.5 hafta önce aldığım PSU geçen hafta çarşamba günü geldi ama evde olmadığım için hafta sonu alabildim.
Bir tarafı göçüktü, yumuşacıktı. Sanki tekmelenmiş gibi... Kutuyu henüz açmadım. Kargonun bulunduğu dükkan sahibi hiç ellemediğini, kargo görevlilerinin bırakıp gittiğini söyledi.
Şöyle yapasım var; onları arayıp değişim istemeyi düşünüyorum, bulunduğum yerde kargo şubesi olmadığı için bugün -yine onlardan sipariş verdiğim RAM'ler var- gelecek olan kargoyla göndermeyi teklif edeceğim. Eğer olmazsa henüz sistemi tam olarak toplamadığım için test edemeyeceğimi, eğer kargonun içeriği sağlamsa sorun etmeyip kullanmayı düşündüğümü belirtesim var.
Kutunun aralıklarından yokladığımda fark ettim, arasında havalı poşet var gibi. Sizce kargo kutusu hasarlı gelen PSU sıkıntı yaratabilir mi? Yukarıda anlattığım gibi yaparsam doğru mu yapmış olurum?
@RPM, @HABAR hocam, sanırım sizler de anlıyorsunuz bunlardan. Size de uyarsa sizin de görüşünüzü merak ediyorum.
Fotoğrafları ekledim, eklerden görebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: