Kargo kutusundan mouse yerine akıllı saat çıktı

Vermek istemiyorsanız yine vermeyin zorla evinize girip alacak halleri yok olay tamamen size kalmış. Fare teslim edildi gözüküyorsa iade yapmayın derim.
Dava açılır veyahut arama emriyle zorla evi de aranır. Multi milyar dolarlık şirketler kolay kolay birinde bırakır mı parasını zannediyorsunuz? Ben 2 yıl önce göndermeyi unuttugum vodafone modem'inin ödemesini 1 hafta önce faiziyle beraber ve dosya masrafıyla ödedim. Bir noktada çıkar karşınıza.

Satış sözleşmesi oluyor zaten belki orada bu kural geçiyordur.

Benzer bir durum başıma geldi. Bölge müdürü muhtemelen iletişim numaranız üstünden yakında sizinle iletişime geçer. Size yanlış ürün gönderdik, iade etmenizi isteyeceğiz diye. Bu yaşanmadan önce kendiniz iletişime geçebilirsiniz.

Ben Vodafone'nun yanlışlıkla sistemini bozdum yanlışlıkla şu an mobil hattımda sınırsız red paketi var ve 200 TL ödüyorum ama direk sınırsız internet aramadımda belki fark etmezler diye hiçbişeY olmadı hatta arada parayla internet açıyorum millete.

Satış sözleşmesi oluyor zaten belki orada bu kural geçiyordur.
Hocam bizzat bir avukatlık bürosunda stajımı yapıyorum. Bu tarz durumlarda sigorta şirketlerinden alınır ödeme sigorta şirketleri ya kendi avukatları ya da ihale yoluyla haklarını başka avukatlara satarak gelir elde eder. Avukatlarda parasını alır. Bakın bugün değil yarın değil ama bir gün çıkar karşısına. Etik ve Ahlak kurallarını saymıyorum bile. Burada gülücük atan arkadaşlara da bir şey diyemiyorum ne yazık ki forumun geldiği noktada yaş ortalamalarını düşürüp forumu çekilmez kılıyorlar sadece.

Hocam bugün olmaması yarın da olmayacak anlamına gelmiyor. Bugün kullanırsınız yarın önünüzde tebligat görürsünüz.

Sana ait olmayan bir şeyi kullanırken rahatsızlık duymayacaksan iade etmeyebilirsin ama sana ulaşacaklardır. Mediamarkt'ı kazık fiyatlarından dolayı ve genel anlamda hiç sevmem ama şu olay dümdüz hırsızlık. Aksini söyleyenler etik ve ahlak değerleri daha tam oturmamış ergen tayfa veya yaşını başını almışsa da beyin gelişimi eksik kalmış tayfa sanırım. Yorumları okudukça analar babalar neler yetiştirmiş böyle diyorum.

Yanlış ürün gönderip iade ettiremedikleri için vatana ihanetten falan da yargılıyorlar mı?

Vodafone modem'in parasını ödememekle senin isteğin dışında evine getirilip bırakılan bir şey bir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…