Pazar günü yola devam ediyor ve dağıtım da yapılıyor fakat son zamanlarda durum değiştiyse bilemem. Hem ben kargomu almıştım hem de dağıtım yapan firmaları görmüştüm. Şube konusuna gelirsek zor gibi.
Yasak olduğu zamanlarda dağıtım devam edebiliyor ama gidip alamazsın diye zor dedim.Zaten şube dağıtmıyor mu neden şube zor?
Yasak olduğu zamanlarda dağıtım devam edebiliyor ama gidip alamazsın diye zor dedim.
Geçenlerde yasak varken araç ile dağıtım yaparken görmüştüm. Şubeyi arama konusunda genellikle ulaşması zor oluyor ama denemekte fayda var.Ben adamların işine gelir diye demiştim. Yarın bir şubeyi arayıp sorayım.
Bizim evin arkasında şubesi var adamlar sağolsun ne zaman arasam açıyorlarGeçenlerde yasak varken araç ile dağıtım yaparken görmüştüm. Şubeyi arama konusunda genellikle ulaşması zor oluyor ama denemekte fayda var.
Arkadaşlar pazar günü 3. günü olacak kargomun normalde pazar ya da pazartesi gelmesi lazım tahmini teslimat pazartesi diyor, acaba pazar günü yola devam edecek mi yoksa etmeyecek mi? Ve pazar günü gelirse şubeden alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.