Kargo şubeden nasıl alınır?

Murat Sönmez

Kilopat
Merhaba. Trendyol'dan ürün alacağım fakat ürün hiç adres dağıtımına çıkmasın, direkt şubeye gelsin ben gidip alayım istiyorum. Daha önce hiç şubeye teslim yapmadığım için bilmiyorum. Nasıl yapacağım? Siparişi vermeden hangi kargonun getireceğini bilmiyorum maalesef.

Merhaba. Trendyol'dan ürün alacağım fakat ürün hiç adres dağıtımına çıkmasın, direkt şubeye gelsin ben gidip alayım istiyorum. Daha önce hiç şubeye teslim yapmadığım için bilmiyorum. Nasıl yapacağım? Siparişi vermeden hangi kargonun getireceğini bilmiyorum maalesef.

Şubeye gidiyorsun normal kargo imzalar gibi imzayalıp teslim alıyorsun.
Kargonun numarısını falan isterler gerekli bilgileri veririsin.

Kargo takip numarasından takip edin ürün teslimat şubesinde yazdığında gidin alın. Yalnız teslimat şubesinde yazdığı gün gitmeniz lazım ilk dağıtım gününde eve gelirler.

Sipariş vermeden önce alacağınız mağaza ile "Soru Sor" bölümünden irtibata geçin. Durumunuzu anlatın ve hangi kargo firmasıyla çalıştığını sorun. Rica etmeniz durumunda direkt olarak seçtiğiniz şubeye göndereceklerini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı