Kargo Tier List

En azından AGT Kurye gibi değil. PTT'nin çalışanları ve şubesi ne zaman isterse o zaman dağıtıma çıkıyor. Keşke E'ye koysaydım.

Hocam canı istediği zaman dağıtıma çıkarıyorlar resmen.

İnsanlar PTT'yi kargoyu ucuz parayla göndermek için kullanıyor. Şube istediği zaman dağıtıma çıkıyor.

Adamlar direkt dağıtıma çıkmıyor.

UPS Kargo'yu nasıl C ye koydunuz anlamadım.
Hocam UPS Kargo'yu C ye neden koydum, güzel soru. UPS aslında iyi bir kargo şirketi. Hızı olsun, kargo hızı olsun gayet iyi bir kargo firması. Fakat normalde 3 gün gelmesi kargo biraz gecikmişti, ayrıyetten küçücük gramlık bir ürünü 40 lira kargo parası aldılar.

Kolay Gelsin gerçekten çok hızlı ve iyi çalışıyor.

Aras Kargo bir tık iyi olabilirdi.
Kargolar genellikle 3-4 gün içerisinde geliyor. Aras Kargo'dan memnunum, güzel kargo şirketi yanlışını görmedim. A listesinde yurtiçi kargo var. Yurtiçi Kargo'yu koyma sebebim Tuzla/İstanbul'dan Adana/Seyhan'a kargoyu ertesi gün getirmesi. Resmen kargo 2 günde geldi. Ayrıca saat 6'ya kadar dağıtım yapıyorlar. Eğer Aras Kargo'da böyle bir şey yapsaydı A'ya koyardım.

Şu an Aras Kargo'da olan bir kargom var. Dağıtıma çıktı ama hala gelmedi, gün içerisinde teslim edilir diye düşünüyorum. Bakalım..

Screenshot_4.png

Ben MNG kargoyu en alt basamağa koyardım. Özellikle son 1 yıldır MNG ile gelen kargolarimin büyük çoğunluğu hasarlı geldi. Bir kaç kez yanlış kargo getirdikleri bile oldu. Bu durumlara çözüm üretmekten de kaçındılar hep.
Herhangi bir tutanak vs. imzaladınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı