Kargo Tier List

Sendeo eksik kalmış. Şahsen bir sıkıntı yaşamadım A tierden başlayabilir. Bu arada Trendyol Express cidden çok kötü, eskiden iyiydi gittikçe batıyor. Ama bir de Yurtiçi neden orada pek anlayamadım, abartmaya gerek yok bence.
Hocam Yurtiçi Kargo'ya verilen bir kargom vardı. Tuzla/İstanbul'dan, Adana/Seyhan'a 3 günde gelmesi gerekirken ertesi gün kargoyu getirdiler. Canlı takip sistemi olmasa bile, Yurtiçi Kargo hala stabil ve sorun çıkarmıyor.

Agtyi cehennemin dibine koyardım tek. bu kadar rezalet bir kargo şirketi olamaz burada 50 üye toplansak daha iyisini kurarız vallahi.
Aslında listeye koymayacaktım da neyse dedim. Papara kartımı 2,5 + 2,5 ay toplamda 5 ayda getirmişlerdi. Bir de kurye bana gergin gergin bakıyor. Sanki İstanbul'dan Adana'ya bisikletle gelmiş.

@cumali_032 hocam konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama MNG ile bir anımı anlatacağım. Geçtiğimiz kasım ayında hani şu efsane cuma vb. olduğu zamanlarda Arctic MX-4 termal macun almıştım. Bana kargo olarak defter geldi. Defterin üzerinde açık bir şekilde Trabzon'a giden başka bir ismin bulunduğu kargo etiketi vardı. Ben Manisa'da yaşıyorum. Bu etiketin üzerine benim kargo etiketimi yapıştırıp getirmişler. Durumu kendilerine anlattığımda da şaka gibi bir cevap verdiler. Öyle yoğun bir zamanda kargoların karışması gayet normalmiş. Eğer kargonun karışmasını istemiyorsam o yoğun zamanlarda sipariş vermeyecekmişim. İşin sonunda suçlu bir çıktık yani anlayacağın. Bir yanlışlık olmuş kusura bakmayın bile demediler.

Aras Kargonun canlı takip sistemi çalışmıyor bende.

Screenshot_20230316-130853_Chrome.jpg

Hazir MNG yorumlarini gormusken bende yazayim. Yazin kargomu kırık getirmislerdi, neyse ki Amazon'dan almıştım. MNG subesine iadeye gittigimde ise araba yüklüyolardi ama firlatarak :D

@cumali_032 hocam konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama MNG ile bir anımı anlatacağım. Geçtiğimiz kasım ayında hani şu efsane cuma vb. olduğu zamanlarda Arctic MX-4 termal macun almıştım. Bana kargo olarak defter geldi. Defterin üzerinde açık bir şekilde Trabzon'a giden başka bir ismin bulunduğu kargo etiketi vardı. Ben Manisa'da yaşıyorum. Bu etiketin üzerine benim kargo etiketimi yapıştırıp getirmişler. Durumu kendilerine anlattığımda da şaka gibi bir cevap verdiler. Öyle yoğun bir zamanda kargoların karışması gayet normalmiş. Eğer kargonun karışmasını istemiyorsam o yoğun zamanlarda sipariş vermeyecekmişim. İşin sonunda suçlu bir çıktık yani anlayacağın. Bir yanlışlık olmuş kusura bakmayın bile demediler.
Vay vay demek yoğunluk varmış normal bir şeymiş. Ha öyle mi? Ulan MNG Kargo'yu siz mi tercih ettiniz de bunlar böyle konuşuyor. Karışması hiç normal değil, bir özür bile dilemiyorlar suçu sizden biliyorlar.

Diğer kargo şirketleri ortadan yok olsun. Sadece Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Aras Kargo ve HepsiJet olsa kafa ne rahat olur.

İyi kargo şirketi diye bir şey yok. Evine hangisi yakınsa senin adına dünyanın en iyi kargocusudur.
Bu dediğinizi doğru bulmuyorum hocam. Örneğin İtopya'nın kargosu NetKargo, adamların şubesi bile yok ama hızlı teslimat yaptılar. Ayrıca depo olarak yerleri var orası da bana baya uzaktı hatta başka ilçe idi. Dediğim gibi dediğiniz doğru bulmuyorum.

Biraz sıkıldım bi' tier list yapayım dedim. Eğer neden şu sıraya, bu sıraya koydun derseniz açıklarım.

Eki Görüntüle 1703335

Ceza bile kolay gelsin kargo için şarkı yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı