Kargo ücreti ne kadar olur?

whereismymindd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 30'a yakın YKS kitabını başka yere kargolucam İstanbul'dan ama sizce ne kadar fiyat çıkar tahmini ve en uygun hangi kargo firması olur?

Nereden nereye kargo kaç kg? 30 kitap olması bir şey ifade etmiyor kutuya koyduğunda kargo kaç kg oluyor o önemli.

Örnek İstanbul'dan Ankara'ya 20 kilo eni boyu 15'er CM olsa kargo 750 TL tutuyor burada böyle yazıyor.

Hocam şimdi baktım yaklaşık 25kg ama eni nasıl ölçmeliyim Isparta'ya yollacayağım bu arada. Aynı şekilde kargodan daha uyguna gelecek bir yöntem var mıdır bildiğiniz.

Hocam şimdi baktım yaklaşık 25kg ama eni nasıl ölçmeliyim Isparta'ya yollacayağım bu arada. Aynı şekilde kargodan daha uyguna gelecek bir yöntem var mıdır bildiğiniz.

Rastgele bir hesap yaptım şu an Aras Kargo'dan bakıyorum İstanbul - avcılar'dan Isparta - aksuya 25 kg 20'şer CM yaptım 555 TL tuttu ortalama 500-750 arası bir şey tutuyor. Evde mezura varsa ufak tefek enini boyunu bir ölçsen süper olur aslında.
Kargo Ücreti Hesapla | Aras Kargo şu şekilde kargo sitelerinden sorgulatabilirsin.

Hocam yaklaşık 10 ay önce 15kg kadar kitap yollıyacaktım, 900TL'ye yakın para istediler imkan var ise otogara gidin bir otobüse verin çok daha uyguna gelir.

Hocam öyle tahmini kaça gelir bilginiz var mı?

Rastgele bir hesap yaptım şu an Aras Kargo'dan bakıyorum İstanbul - avcılar'dan Isparta - aksuya 25 kg 20'şer CM yaptım 555 TL tuttu ortalama 500-750 arası bir şey tutuyor. Evde mezura varsa ufak tefek enini boyunu bir ölçsen süper olur aslında.
Kargo Ücreti Hesapla | Aras Kargo şu şekilde kargo sitelerinden sorgulatabilirsin.

Tamamdır bir bakayım çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı