Kargo yanlış yere gitti

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, dolaptan satış yapıyorum. Bayağı yoğun oluyorum fazla sipariş geliyor, bugün 1 ürünü kargoya vermeye gittim. Diğer satılan ürünün kargo kodunu söylemişim. Adama şu an başka bir ürün gidiyor. Dolap müşteri hizmetleriyle konuştum hala kargo şubesindeymiş ürün. Kargo yola çıkmadan ben nasıl yetişebilirim? Şubenin numarayı da buldum arasam açarlar mı? Nasıl bi' yol izlemeliyim?

Selamlar, dolaptan satış yapıyorum. Bayağı yoğun oluyorum fazla sipariş geliyor, bugün 1 ürünü kargoya vermeye gittim. Diğer satılan ürünün kargo kodunu söylemişim. Adama şu an başka bir ürün gidiyor. Dolap müşteri hizmetleriyle konuştum hala kargo şubesindeymiş ürün. Kargo yola çıkmadan ben nasıl yetişebilirim? Şubenin numarayı da buldum arasam açarlar mı? Nasıl bi' yol izlemeliyim?

Bugün aranmayabilir. Yarın sabah 9:00'da durumu anlat. Şu an şubelerin kapalı olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu konuyu gördüm. Daha 10dk önce kapım çaldı. Zahide diye birine çiçek geldi. Yanlış gelmiş kargocu.

18.00'e kadar diyor. İnşallah açarlar.

Aradım açmadılar. Bir baktım çıkmış benim verdiğim şubeden. Kendimiz zar zor düzeltmeye çalışıyoruz artık. Alcıyıla konuştum cumartesi akşam üzeri şehir dışına çıkıyormuş. Yarın gelme ihtimali var mı alıcıya kargonun? Dedim olmadı cumartesi sabahtan net gelir hemen sizde kargoya verirsiniz diye. İnşallah planlar beklenildiği gibi gider.

Dosya Ekleri

• IMG_5900.jpeg
    IMG_5900.jpeg
    435 KB · Görüntüleme: 30

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı