Kargoda hasar varsa nasıl tutanak tuttulur?

Hocam çok dikkatli olun sürat kargo hiç güvenli bir şirket değildir. Kendisi ile çok sorun yaşadım. Yaşayan da çok kişi tanıyorum.

Kargocudan teslim almadan zaten koliyi açmana izin vermez. Önce imza atmanı ister. Senin tek yapabileceğin, imza atmadan kutunun dışını inceleyip dışında hasar var mı diye bakmak.

Onun dışında koliyi açarken video çekebilirsin. Kanıtın olur.

Son düzenleme:
Ben de hazır sistem aldım. Şu an dağıtımda geliyor bana artislik yapamazlar. Ayrıca kutuyu açmadan ve açtıktan sonra fotoğraf çekin dursun. İyi düşün iyi olsun kardeşim.
Not: ben de yıllardır intenetten satış yapıyorum.

Sanırsam yarın sistem teslim edilecek kargo geldiğinde açarken videoya alırız bir sorun olursa ilgili firmayla iletişime geçeriz.

Benzer bir sorun yaşamıştık ve ne kargocu ne de firma iadeyi kabul etmemişti. Twitter üzerinden firmayı etiketleyip sorunumuzu herkese açık anlatınca iade kabul edilmişti

Evet kasa cami kırık geldi. Allah'tan Inventus firması çok efendi çıktı da yeni cam yollayacak ama siz kargocu yanında açın bakın. Kiriksa teslim almayın. Adi Kargocular.

Alakası yok bence. Transfer aşamasında da olmuş olabilir bu durum sonuç olarak. Neden dağıtıcıya kalsın ki ihale? Kargo şirketleri bu tarz sorumluluk alamayacaklarsa kargo da taşımasınlar bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…