Kargolanan ürünü şubeden teslim alma

Bulut1111

Hectopat
Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
859
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sahibinden'den bir ürün alacağım ama ürünü kargo şubesinden teslim almak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Tam olarak kargolandığında kargo şirketini arayıp söylemem mi gerek? Anlatabilir misiniz? Detaylı bir şekilde.
 
Hangi kargo firması ile gelecekse o kargonun sana en yakın olan şube adını yazıyorsun kargon geldiğinde şubede bekliyor sende gidip alıyorsun. Örnek Aras Kargo XYZ Şubesi. Bir de satıcıya önceden hangi kargo firması ile yollayacağını sor ona göre adres kısmına yazarsın.
 
Hangi kargo firması ile gelecekse o kargonun sana en yakın olan şube adını yazıyorsun kargon geldiğinde şubede bekliyor sende gidip alıyorsun. Örnek Aras Kargo xyz şubesi. Bir de satıcıya önceden hangi kargo firması ile yollayacağını sor ona göre adres kısmına yazarsın.

Hocam kendi adresimi yazsam kargoya verildiğinde şubeyi arasam kargom geldiğinde şubeden elden teslim alacağım desem oluyor mu?
 
Olabilir fakat doğru zamanda araman lazım paket şubeye ulaşınca aramalısın paketi kuryeye verirlerse eve getirir.

hocam bakar mısınız ürünü satın aldım yurt içi ile kargolamış satıcı ben dün bakmak için Yurtiçi Kargo uygulamasına kayıt oldum orada kargolanan kargom gözüküyor kontrol sende diye bir tuş var bastığımda ssdeki gibi ekran geldi orada teslimat noktasından alacağıma basssam kargo nereye gider nereden alırım
 

Dosya Ekleri

  • 1711214591309.png
    1711214591309.png
    116,2 KB · Görüntüleme: 7

Yeni konular

Geri
Yukarı