Kargom gelmedi

533212

Hectopat
Selam benim kargom bayağıdır gelmedi. Klavye sipariş etmiştim. Sürat Kargo'nun bizim ilçedeki yorumlara baktım herkesin kargosunu vermemişler engellemişler. Kargom gelmezse paramı nasıl geri alırım? Trendyol'dan iade nasıl başlatırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo takip numarasını girdiğinizde nerede görünüyor? Şubedeyse ve dağıtıma çıkmıyorsa önce müşteri hizmetlerini arayın, ardından çözüm bulamazsanız şubeye gidip kendiniz teslim alın. Trendyol'dan iade başlatabilmeniz için ürünü fiziki olarak kargoya teslim etmenizi isteyecekler. Sizin yapacağınız işlem yukarıdaki ilk 2 denemeden sonuç alamadıysanız: Trendyol destek ile iletişime geçerek durumu izah etmek.

Bayağıdır dediğin ne kadar bir süre, dağıtıma çıktı mı, hangi kargo şubesi?

Dağıtıma çıktıda bizim eve yürüyerek 17 dakika günlerdir gelmiyor.

Kargo takip numarasını girdiğinizde nerede görünüyor? Şubedeyse ve dağıtıma çıkmıyorsa önce müşteri hizmetlerini arayın, ardından çözüm bulamazsanız şubeye gidip kendiniz teslim alın. Trendyol'dan iade başlatabilmeniz için ürünü fiziki olarak kargoya teslim etmenizi isteyecekler. Sizin yapacağınız işlem yukarıdaki ilk 2 denemeden sonuç alamadıysanız: Trendyol destek ile iletişime geçerek durumu izah etmek.

Hocam kendim gideceğim zatende genellikle yorumlarda okudum kayboldu gibi şeyler diyorlarmış.

Dağıtıma çıktıda bizim eve yürüyerek 17 dakika günlerdir gelmiyor.

Hocam kendim gideceğim zatende genellikle yorumlarda okudum kayboldu gibi şeyler diyorlarmış.
Sürat Kargo Kıraç Şubesi Şikayetleri - Şikayetvar okuyabilirsiniz hocam

Günlerdir dağıtımdaysa sorun vardır. Sürat Kargo'da var mı bilmiyorum ama kargo takip sitesinde numarası gözüküyorsa kuryeyi arayabilirsin veya şubeyi ara. Olay uzarsa müşteri hizmetlerini ara sonra şubeye gidersin.

Hocam linkten okuyun aynı sorunu yaşıyorum.

Benim de kargom dün verilmişti Sürat Kargo'ya bugün geleceği söyleniyordu şimdi baktım hala çıkışa hazırlanıyorda daha yola bile çıkmamış 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı