Kargonun gümrüğe takıldığını nasıl anlarız?

Selamlar, herkese iyi akşamlar. Daha öncesinde paketi gümrüğe takılıp iade olan biri varsa kargo aşamalarını atabilir mi? Ürün 33 euro, 7 euro da kargosu bulunuyor. Sizce kalmış mıdır🙂? DHL ile Hollanda'dan gönderilmişti. Hala gümrük vergisi kısmında 0 TL yazıyor. Şu an bu şekilde;

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-20-21-38-54-684_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-20-21-38-54-684_com.android.chrome-edit.jpg
    261,5 KB · Görüntüleme: 134
Selamlar, herkese iyi akşamlar. Daha öncesinde paketi gümrüğe takılıp iade olan biri varsa kargo aşamalarını atabilir mi? Ürün 33 euro, 7 euro da kargosu bulunuyor. Sizce kalmış mıdır🙂? DHL ile Hollanda'dan gönderilmişti. Hala gümrük vergisi kısmında 0 TL yazıyor. Şu an bu şekilde;

Takılmamış sanırım.

Kargo hangi sınır kapısından geçmiş Edirne'de.

Sizi arıyor olmaları lazım.

Ekstra ödeme çıkarsa.

Ben de öyle biliyorum fakat endişelendim.
Hocam.

Hocam ürün gelmiş ve kabul edilmiş zaten. Yoksa PTT teslim almazdı. Benim ebuy7 üstünden verdiğim kargonun da gümrük vergisini PTT'den teslim alırken öğrenmiştim. 0 TL gözükmesinde de problem yok yani.

İlginç geldi hocam, geçer diyorsanız birkaç gün daha bekleyeceğim PTT'yi aramak için.

Kargo hangi sınır kapısından geçmiş Edirne'de.

Havayoluyla geldi hocam😄.

0 TL gözükmesi bayağı endişe verici bu arada, vergi çıkmayacaksa sorun yok ama çıkarsa miktarı bilememek endişe verici. @Mustafa.Kaan

İlginç geldi hocam, geçer diyorsanız birkaç gün daha bekleyeceğim PTT'yi aramak için.
Hocam dediğim gibi anladığım kadarıyla geçmiş olmalı. Siz yine de arayın durumu sormak için zararı olmaz. Benim tecrübem bu şekilde idi. Geri dönüş yaparsanız güzel olur aradıktan sonra, biz de öğrenmiş oluruz.
Vergi çıkar ondan kaçış yok 😂

Hocam dediğim gibi anladığım kadarıyla geçmiş olmalı. Siz yine de arayın durumu sormak için zararı olmaz. Benim tecrübem bu şekilde idi. Geri dönüş yaparsanız güzel olur aradıktan sonra, biz de öğrenmiş oluruz.
Vergi çıkar ondan kaçış yok 😂

Bakalım, müşteri hizmetleri molalarının 3. saatinden kalkabilirlerse bilgilendiririm sizleri de hocam🤣.

@KojiroHyuga04 sizin bu durum hakkında bir fikriniz var mıdır hocam?

Kalmış arkadaşlar, az önce PTT'den mesaj geldi. Siz siz olun hayati bir ürün değilse almayın veya faturada düşük gösterin😄.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı