Kargoya verilen ürün geri alınabilir mi?

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Birisiyle mouse için anlaştık. Kargo için diyor ki kargoya verirken fotoğrafları atayım verirken sonra kargoya verdikten sonra IBAN'dan gönderirsiniz diyor. Ben parayı attıktan sonra kargoya iptal edip kargoya geri çekebilir mi? Bu arada PTT Kargo.

Kargoya verilen bir ürünü, kargo sürecindeyken iptal etmek mümkün değildir. Ancak, kargonun teslim alınmasından sonra, ürün satıcının kurallarına uygun ise iade edilebilir.

Kargoya verdiğine emin olmadan yani size kargoyla ilgil isms vs gelmeden ücret yollamayın. Güvenemiyorsanız eğer 100 200 lira kâr için hiç böyle risklere de girmeyin. Elden almaya özen gösterin test ederek. Kimseye güven olmuyor artık. Herkes kolay yoldan dolandırıp para kazanma peşinde gibi. Çok üzücü bir durum. Belki karşı taraf da size güvenmiyordur. Size gelecek olan ürününü dahi doğru ürün olup olmadığını bilemezsiniz. Fotosunu çekse ne olacak ki. Gider başka bir şey koyar yine kargoya teslim etmeden önce içine.

Kargoya verdiğine emin olmadan yani size kargoyla ilgil isms vs gelmeden ücret yollamayın. Güvenemiyorsanız eğer 100 200 lira kâr için hiç böyle risklere de girmeyin. Elden almaya özen gösterin test ederek. Kimseye güven olmuyor artık. Herkes kolay yoldan dolandırıp para kazanma peşinde gibi. Çok üzücü bir durum. Belki karşı taraf da size güvenmiyordur. Size gelecek olan ürününü dahi doğru ürün olup olmadığını bilemezsiniz. Fotoğrafını çekse ne olacak ki. Gider başka bir şey koyar yine kargoya teslim etmeden önce içine.

Kargoya verirken görüntülü arayacak benim sorduğum şey kargoya verdikten sonra hemen iptal edebilir mi?

Edemez kargo yola çıkmışsa alamaz geri iptal edemez.

Yola çıkmadan verdiği gibi edebilir mi?

Ben zamanında bilgisayarımı sattım ve Yurtiçi Kargo ile gönderdim. İlk satış deneyimimdi, oradaki çalışana paranın bana gönderilmemesi durumunda kargoyu iptal edip edemeyeceğimi sordum. O da edebileceğimi söyledi. PTT Kargoda durum nasıl bilmiyorum ama çok farklı değildir muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı