Kargoyla ikinci el hazır kasa alınır mı?

Takvaa

Hectopat
Yer
Paris
Daha fazla  
hocam merhaba öncelikle sahibinden de param güvende adlı bi uygulama var o uygulamayla paranızı atıyosunuz kargo geldiği ve kontrol ettiğiniz zaman para karşı tarafa geçiyor. tam süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle

Arkadaşlar sistemin linki bu arkadaş Adana'da ben İstanbul'dayım İstanbul'a kargoyla gönderebilir misin dedim gönderebilirim dedi sizce kargoyla almak riskli bir iş mi?
Onun dışında sistem nasıl parçalar gözüme kaliteli gözüktü.
İkinci el kasalara hiç kanım ısınmıyor. İkinci el ekran kartı ve işlemci alınır da nedense hazır sistemlere kanım ısınmıyor.

Param Güvende var 900 TL istiyor değer mi sizce o zaman güvenilir olur mu arkadaştan test yapmasını isteyeceğim AIDA 64 OCCT benchmark vb.

Param Güvende var 900 TL istiyor değer mi sizce o zaman güvenilir olur mu arkadaştan test yapmasını isteyeceğim AIDA 64 OCCT benchmark vb.

Param Güvende maalesef satıcıdan para kestiği için 900 TL gibi bir fark çıkması normaldir. Param Güvende ile almanız sizin açınızdan daha iyi. En azından sorun çıkarsa geri gönderim yapıp paranızı alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı