Kargoyu Bulunan Bölgedeki Şubeye Getirtmek

Öncelikle ben bunu sıkça yapıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. İlk olarak satıcı ürünü hangi kargo şirketi ile kargolanıyor onu öğrenin, sonrasında o kargo şirketinin size en yakın şubesini internetten sorgulayıp adını öğrenin. (Örneğin X) Ürünü alırken alıcı bilgilerine kendi adınızı, soyadınızı ve telefon numaranızı girdikten sonra adres kısmına “(Kargo şirketinin adını yazıp) (şehrinizin adı) X şubesinden teslim alınacak.“ şeklinde ayrıntılı bir şekilde yazın. Gönderimi gerçekleşiyor bir sorun olmuyor. Takip numarasından sorgulayıp takip edip geldiğinde alabilirsiniz. Takip numarasına ulaşamazsanız şubeye giderek ya da arayarak ta adınız soyadınız ile bilgi alabilirsiniz.

Ben durumu biraz farklı anladım. Kusura bakmayın. Ben hali hazırda gönderilmiş bir kargonun sonradan yerinin ve şubesinin değiştirilmesi olarak anladım. Sipariş edilen ürünün en yakın kargo şubesinden teslim alınmak üzere gönderilmesini istiyorsanız adrese orayı yazıp, bir de not düşerseniz zaten oraya gider direkt olarak.(y)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı