Kargoyu farklı bir şubeye aktarma

Makaleler
3
Arkadaşlar birinden bir ürün satın aldım, arkadaş daha ucuz gelmesi açısından Dörtyol şubesine göndermiş. Ancak bana çok uzak kalıyor, ben Antakya'ya bile çıkamıyorum henüz. Kargo şubesini arasam farklı bir şubeye getirirler mi? Bugün geldi kargo ve şubede duruyor. Bu arada kargo ücretleri neden bu kadar pahalı, bilen var mı? Sipariş ettiğim şey bir kasa ve 90TL'ye geldi. Dörtyol olmasa 110TL olacaktı bir de. En ucuzu da bu şirketti (Aras). Ben Sürat ile boş kasayı 65 liraya yollamıştım zamanında. Maalesef Dörtyol'a gidemem, ne kadar uzak olduğunu koyduğum fotoğraftan görebilirsiniz. Adana sınırına yarım saat mesafede bile değil :D

ss171.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aras kargoyu arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yarın dener misiniz? Eğer dağıtım yapmıyoruz derlerse mecbur almak zorunda kalırsınız.
Aras kargo dörtyol şubesinin numarası: 5497818994.

Bugün aradım şubeyi. Bana bir şey yapamayız dediler. Dışarıda virüs olmasa bile gidemezdim, oralara çok yabancıyım. Zaten şehir dışına çıkmak gibi bir şey bu.
Kargonun geri alıcıya gitmesini bekleyeceğim. Ona kargo ücretini atacağım ve geri benim adresime kargolamasını isteyeceğim. Vereceğim para alacağım ürünün 0 fiyatından daha pahalı olacak ancak daha iyi bir şey aklıma gelmiyor.
Başka tavsiyesi olan var mı? Ne yapabilirim bu durumda?

Bugün aradım şubeyi. Bana bir şey yapamayız dediler. Dışarıda virüs olmasa bile gidemezdim, oralara çok yabancıyım. Zaten şehir dışına çıkmak gibi bir şey bu.
Kargonun geri alıcıya gitmesini bekleyeceğim. Ona kargo ücretini atacağım ve geri benim adresime kargolamasını isteyeceğim. Vereceğim para alacağım ürünün 0 fiyatından daha pahalı olacak ancak daha iyi bir şey aklıma gelmiyor.
Başka tavsiyesi olan var mı? Ne yapabilirim bu durumda?
O şubeyi arayarak, kendinize alıcı ödemeli olarak tekrar gönderim sağlatamaz mısınız? Yani bir bakıma ürünü gönderen şube, alıcı ise siz olacaksınız. Bu şekilde tekrardan ürünü gönderen kişiye kasa gidip, tekrar size geri gelmemiş olur. Telefon ederek bu şekil halledilebilir diye düşünüyorum.

O şubeyi arayarak, kendinize alıcı ödemeli olarak tekrar gönderim sağlatamaz mısınız? Yani bir bakıma ürünü gönderen şube, alıcı ise siz olacaksınız. Bu şekilde tekrardan ürünü gönderen kişiye kasa gidip, tekrar size geri gelmemiş olur. Telefon ederek bu şekil halledilebilir diye düşünüyorum.
Gerçekten çok iyi fikir ancak kim uğraşır ki bununla? Google'da 1 yıldız almış bir şube burası. Ayrıca 90TL ödemesi var, hiçbir görevli güvenip ödemez o miktarı diye düşünüyorum. Yoksa buradaki şubelerden birine bile gelse zaman kaybetmeden teslim alırım.
Cevap için teşekkürler, konuyu öne çıkarıp duruyorum ama mesaj yok, aktif kişi yok direkt. :D

@stevesm1221 Çalışanlar ödemeyecek ki ücreti. Alıcı ödemeli seçeneği ile gönderteceksiniz. Yani ürün geldiğinde kapıda siz ödeyeceksiniz. Şubeye değil, direkt adresinize yollatın. Kasanın aldığınız kişiye geri gitmesi 4 gün desek, tekrardan yollaması da 4 desek, 8 gün kaybınız oluyor. Benim dediğim şekilde 3-4 güne sizde oluyor. Bu şekilde gönderim yaparlar bence.

@stevesm1221 Çalışanlar ödemeyecek ki ücreti. Alıcı ödemeli seçeneği ile gönderteceksiniz. Yani ürün geldiğinde kapıda siz ödeyeceksiniz. Şubeye değil, direkt adresinize yollatın. Kasanın aldığınız kişiye geri gitmesi 4 gün desek, tekrardan yollaması da 4 desek, 8 gün kaybınız oluyor. Benim dediğim şekilde 3-4 güne sizde oluyor. Bu şekilde gönderim yaparlar bence.
Anladım, yarın bir sorayım ben. Teşekkürler yardım için.
Bu arada adresim kargo dağıtım alanında olmadığı için şubeye gönderiyorlar maalesef. :/
Büyük ihtimal kabul etmeyecekler ben yinede yarın arayıp soracağım.

Anladım, yarın bir sorayım ben. Teşekkürler yardım için.
Bu arada adresim kargo dağıtım alanında olmadığı için şubeye gönderiyorlar maalesef. :/
Büyük ihtimal kabul etmeyecekler ben yinede yarın arayıp soracağım.
O zaman sizin oradaki şubeye alıcı ödemeli şekilde göndertip, gidip parayı ödeyerek alabilirsiniz. Başka bir fikir gelmedi aklıma. :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı