Kargoyu şubeden alma

bajosi

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ayın 21'inde ilk defa internetten bir sey satın aldım. Balıkesir'de oturuyorum. Kargom İstanbul'dan kalkıp bana en yakın olan şubeye gelmiş. Fakat Hepsiburada'nın sitesinde 2 Aralık'ta teslim edileceği yazıyor ve benim şu anda ona ihtiyacım var. Acaba o şubeye gidip kendim alabilir miyim 1 hafta beklemek yerine?

Son düzenleyen: Moderatör:
MNG kargoyla ilgili böyle bir sorun yaşamıştım. USB bellek siparişim vardı. Şubede gözükmesine rağmen depoda diyip geri gönderdiler.

Gidin bir sorun, olmazsa üstteki arkadaşın söylediği gibi telefonla arayın.

Yalnız şu da var ki zaten şubeye gelmişse yarın sabah dağıtıma çıkarılacaktır.

MNG kargoyla ilgili böyle bir sorun yaşamıştım. USB bellek siparişim vardı. Şubede gözükmesine rağmen depoda diyip geri gönderdiler.

Gidin bir sorun, olmazsa üstteki arkadaşın söylediği gibi telefonla arayın.

Yalnız şu da var ki zaten şubeye gelmişse yarın sabah dağıtıma çıkarılacaktır.
Bugün cumartesi, pazartesi günü dağıtıma çıkar :)

Selam arkadaşlar, ayın 21'inde ilk defa internetten bir sey satın aldım. Balıkesir'de oturuyorum. Kargom İstanbul'dan kalkıp bana en yakın olan şubeye gelmiş. Fakat Hepsiburada'nın sitesinde 2 Aralık'ta teslim edileceği yazıyor ve benim şu anda ona ihtiyacım var. Acaba o şubeye gidip kendim alabilir miyim 1 hafta beklemek yerine?
Bende de aynı şekilde 2 Aralıkta teslim edilecektir yazıyordu ama ürün bugün elime ulaştı. Eğer ürünü şubeye gidip almadıysan çok çok büyük ihtimalle pazartesi teslim ederler sana.

Kargoyu arayıp ne zaman dağıtıma çıkacağını öğrenebilirsin, daha sonra ona göre kendinin gidip alacağını belirtirsen kargoyu senin alman için bekletirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı