Alacağım ürünün adresime gelmesini istemiyorum. Kargo şirketinin binasından nasıl alabilirim? Çok bilmiyorum sipariş verecektim fakat adresime gelmesini istemiyorum. İlçemde ki kargo binasından nasıl alabilirim acaba?
Alacağım ürünün adresime gelmesini istemiyorum. Kargo şirketinin binasından nasıl alabilirim? Çok bilmiyorum sipariş verecektim fakat adresime gelmesini istemiyorum. İlçemde ki kargo binasından nasıl alabilirim acaba?
Ürünü aldığın kodu olacak ve kimlik ile git mesela Trendyol diyelim klavye aldım işte MSI olsun MSI modelini diyicen kargo numarası olacak detaylarda onu göstericen kimlik vericen veriyorlar.
Şube adresini veriyorsunuz, böylelikle şubeye teslim oluyor. Örneğin tamamen sallıyorum Yurtiçi Kargo Arnavutköy Şubesi şeklinde adres verirseniz şubeden teslim alırsınız.