Kargoyu şubeden alma

Wiex

Kilopat
Makaleler
1
Alacağım ürünün adresime gelmesini istemiyorum. Kargo şirketinin binasından nasıl alabilirim? Çok bilmiyorum sipariş verecektim fakat adresime gelmesini istemiyorum. İlçemde ki kargo binasından nasıl alabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtiçi kargo denk gelirse şanslısın geldik yoktunuz deyip oraya bırakırlar başka kargo şirketi geldiyse geldiklerinde evde yokmuş gibi yap.

Adres bölümüne “İlçe ismi-Kargo şubesi” şeklinde yazın.
Örneğin; “Bahçeşehir Yurtiçi Kargo Şubesi Başakşehir/İstanbul”

Önceden sipariş verdiyseniz şubeyi arayıp dağıtıma çıkarmamalarını, gelip alacağınızı söyleyin. Zaten işlerine gelecektir :)

Alacağım ürünün adresime gelmesini istemiyorum. Kargo şirketinin binasından nasıl alabilirim? Çok bilmiyorum sipariş verecektim fakat adresime gelmesini istemiyorum. İlçemde ki kargo binasından nasıl alabilirim acaba?

Ürünü aldığın kodu olacak ve kimlik ile git mesela Trendyol diyelim klavye aldım işte MSI olsun MSI modelini diyicen kargo numarası olacak detaylarda onu göstericen kimlik vericen veriyorlar.

Şube adresini veriyorsunuz, böylelikle şubeye teslim oluyor. Örneğin tamamen sallıyorum Yurtiçi Kargo Arnavutköy Şubesi şeklinde adres verirseniz şubeden teslim alırsınız.

Zaten yurt içi kargo ise merak etme 4 gün şubede kalıyor :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı