Karın ağrısı neden olur?

progamer312312

Centipat
Daha fazla  
Herhangi bir yemek yediğimde çok fena karnım ağrıyor acaba önemli bir şey mi? Doktora gitmem gerekli mi? 2 gündür böyleyim bir şey yiyemiyorum 2 gündür.

Bir gün içinde 10 tane soda ve sadece şekerden yapılmış bir pasta dilimini gömdüğüm günden sonra da aynı sizin gibi olmuştum. Çözüm olarak ise zamanla büyük abdestlerimi yerine getirerek iyileşmiştim.(nedendir bilinmez kusma hissiyatı vardı fakat kusamıyordum)

Bir gün içinde 10 tane soda ve sadece şekerden yapılmış bir pasta dilimini gömdüğüm günden sonra da aynı sizin gibi olmuştum. Çözüm olarak ise zamanla büyük abdestlerimi yerine getirerek iyileşmiştim.(nedendir bilinmez kusma hissiyatı vardı fakat kusamıyordum)
evet bendede kusma hissiyatı var ama kusamıyorum ishal olmuşmuydunuz peki

Evet bende de kusma hissiyatı var ama kusamıyorum ishal olmuş muydunuz peki

Evet ishal çoktu, fakat birkaç seferden sonra kesildi, kesildiği vakitte karın ağrım şiddetlenmişti. Sonra ise gece yattım sabaha uyandım tekrar tuvalete gittim ve bir süre daha büyük abdestlerimi yerine getirdim ishal, normal karışık, sonra iştahım artmıştı ve ağrının büyük bir kısmı geçmişti. Bir gün daha böyle iştahım az şekilde geçti ertesi gün normal abdesti yerine getirdim ve eski formuma dönmüş gibiydim, ağrı yok iştah eskisine nazaran çok daha iyi fakat eski formumda da değildim. 1 hafta sonra da eser kalmadı her şey yoluna girdi.(doktora gitme fırsatım yoktu bundan sebep gitmemiştim, fırsatım olsa gidecektim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı