Karın kası programı önerisi

Ozaman sana geçenlerde bu form da yazdığım makaleyi okumanı tavsiye ederim.
Ahahahahh. Bu forumdaki rehber sistemi neye göre bilmiyorum ama salona iki ay gitmiş herkesin bilebileceği düzeyde bir yazıyı yazmışsın ve rehbere almışlar. Edebi açıdan dahi bir karşılığı olmayan yazı için makale cart curt diye girdiğin triplere bak.

Kimse burada günde bin mekik çek bir aya canavar ol demiyor zaten keşke biraz okusaydın. Karın kası da senin misal bicepsin gibi bir kas grubudur ve çalışılması gerekir. Diğer kaslar kadar çalışılmasına gerek olmaması çalışılmaması gerektiği anlamına gelmez (umarım bu cümleyi anlayabilmişsindir). Yağ oranı düştükçe sadece karın değil genel olarak vücudundaki tüm kaslar belirginleşir.

Burada sen ve senin gibi tiplerin karın çalışmaması benim umurumda değil. Çalışmayın siz zaten muhtemelen bu kafayla ömür boyu baklava çıkaramayacaksınız. Soruyu soran arkadaş sen ve senin gibi bilgisizlerden etkilenmesin diye yanıt veriyorum.

Valla makale deyince aklına hemen bir profesör veya doçent tarafından yazılan yazı geliyor ise sen önce biraz edebiyat çalış öyle del makaleyi her seviyeden vatandaş yazabilir onu geçelim 2 ay giden herkes nerede biliyor o konuları? Ifbb adamlar bile doğalız diye milleti kolpalıyor millet de gidip tomar tomar para döküp uzaktan eğitim alıyor bu insanlar mı biliyor? Evet yağ oranı düştükçe her hat her kas belirginleşir biceps de buna dahil senin dediğin ama karın bicepse göre daha fazla yağ tutar bunu biliyorsundur hani millet 50 60 kilo karın kası diye tuturmuş rüzgar esse uçacak adamlar konuşuyor git bi bulk yap büyü güçlen şöyle 30 40 kilo dambell bas 30 40 kilo barbell curl yap sonra sonra gel (bu lafım sana değil karın kası diye tutturup karın kası için ölümü göze alan 50 60 kilo tipler)

Dostum karın kası antrenmanı diye bir şey yok. Karın kaslarının gözükmesini istiyorsan yağ oranını düşüreceksin. Yani kardiyo yapman lazım.
Hem doğru hem yanlış. Karin kasi da vucudun diger kas gruplari gibi inşa edilen bir kas grubu. Karin kaslarini inşaat etmeden, çok duşuk yag oranlaraina inerek(ki normal bi insana gore imkansiz) ancak gorulmesi saglanabilir. Göğüs kası gibi, absler de inşaa edilir sonrasinda yag orani duşurulerek görünür kılınır. Genetik olarak istisnalar var tabi ama kaideyi bozmaz.

Valla makale deyince aklına hemen bir profesör veya doçent tarafından yazılan yazı geliyor ise sen önce biraz edebiyat çalış öyle del makaleyi her seviyeden vatandaş yazabilir
Makaleyi kim yazabilir değil benim odaklandığım. Sana ad hominem yapmak amacıyla öyle söylemedim. Yazdığın yazının sohbet havasında olmasından ötürü söyledim. Reel hayatında profesör de olsan o yazıya makale demem ben onu demeye çalışıyorum.

Ifbb adamlar bile doğalız diye milleti kolpalıyor millet de gidip tomar tomar para döküp uzaktan eğitim alıyor bu insanlar mı biliyor?
Bunu yapanlar benim gördüğüm yeni başlayan tipler, birkaç ay salona gidip bu elemanlara para yediren birini rastlamadım. Zaten iki ayda herkül olamayacaklarını görünce bunun yalan olduğunu da anlıyor insanlar.

Burada haklısın zaten ben de karnımı diğerlerinden bir sene sonra, en son çalıştım. Fakat soruyu soran arkadaş bunu sormuyor. Sen başta karın çalışmaya gerek yoktur dedin ve ben de sana yanıtımı ona göre verdim. Aslında aynı şeyi savunuyoruz fakat çıkarımımız farklı, bana göre seninki yanlış.

Ben şunu demişim
Sen şunu demişsin
çok istiyorsanız haftada 2 kere mekik plank yaparsınız olur biter gerisi mutfakda bu işin hiç çalışmazsanız da zaten yağ oranı düşünce ortaya çıkacak
Burada temelde aynı şeyi diyoruz. Ben haftada 2-3 gün yapmaya bile derken bunun bile fazla olduğunu, karın için böyle bir plan kapsamında o kadarına bile gerek olmadığını söylüyorum. Ama sonuç olarak karın da bir kas grubu olduğu için çalışılması gerektiğini söylüyorum. Karın en az çalıştığım kastır, muhtemelen çoğu insanın da öyledir ama bu karnın çalışılmaması gerektiği anlamına gelmiyor bunu söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…